Με Κοντρέρας στη Νάπολι

Ανήκει στον Ολυμπιακό απο χθες. Και αύριο και όλας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των πρωταθλητών για το αυριανό ταξίδι στην Ιταλία. Για το φιλικό με τη Νάπολι όπου αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για τους Πειραιώτες. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Τάτος που έχει κάποιες ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και φυσικά ο Κέβιν Μιραλάς
που ουσιαστικά απο τα μεσάνυχτα υπολογίζετια επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Έβερτον. Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης λοιπόν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που αύριο το πρωί θα ταξιδέψουν στη Νάπολι. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν το πρωί της Κυριακής, στις 9:30, από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Νάπολι (21:00 τοπική ώρα, 22:00 Ελλάδας) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, με την πτήση να έχει προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εκείνη την ημέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα