Μαρινάκης: «Να σταματήσει η προπονητολογία»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης αιφνιδίασε τους εκπροσώπους του Τύπου όταν επανέφερε στις δηλώσεις του τις σκέψεις του για παραίτηση από το πόστο του.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Μαρινάκης είναι κάτι που το έχει ήδη πει στο συνέδριο της Θύρας 7. «Από εκεί και πέρα

εγώ σκέφτομαι να παραιτηθώ από την προεδρία του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που το έχω πει πέρυσι στο συνέδριο της Θύρας 7.

Δεν μπορεί να είμαι όμηρος του κάθε εισαγγελέα. Δεν γίνεται να υποφέρω καθημερινά», υποστήριξε μεταξύ άλλων όταν δέχθηκε ερώτηση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός.

Διευκρίνισε παράλληλα πως δεν αλλάζει κάτι για τον Ολυμπιακό, πως ο ίδιος θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα όπως ακριβώς και πριν και πως εάν υπάρξει κάτι νεότερο θα ανακύψει νέα ενημέρωση.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Χαβιέ Σαβιόλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε για τα όσα ακούγονται για τον Μίτσελ και την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

«Το θέμα με τον προπονητή του Ολυμπιακού και την προπονητολογία πρέπει να σταματήσει. Ο Ολυμπιακός όταν πρέπει, όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες δηλαδή, θα είναι έτοιμος» δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αφού χαρακτήρισε πολύ καλό το ήδη υπάρχον ρόστερ τόνισε ότι θα υπάρξει περεταίρω ενίσχυση.

«Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή αν η ομάδα δεν έχει δείξει αυτά που πρέπει. Η ομάδα έχει κάνει σκληρή προετοιμασία.

Όταν μια ομάδα έχει δουλέψει σκληρά, είναι λογικό να είναι κουρασμένη και να μην αποδίδει τα μέγιστα στα φιλικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα