Μαραθώνιες επαφές στο Παρίσι

Διερευνητικές αλλά μαραθώνιες οι επαφές των υπουργών με την τρόικα στο Παρίσι. Οι συναντήσεις έχουν ξεκινήσει από το πρωί και, ήδη, ο Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Νίκος Δένδιας, συζητούν με τους εκπροσώπους των δανειστών το θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων, μεταφέροντας την εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να προστατευθούν οι αδύναμοι οικονομικά δανειολήπτες. Δύσκολη θα είναι η συνάντηση και με τον υπουργό Εργασίας,

Γιάννη Βρούτση, κατά την οποία θα συζητηθούν ασφαλιστικό και ομαδικές απολύσεις, ενώ θα υπάρξουν επαφές και με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε όλες τις συναντήσεις είναι παρών ο Υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση 45 λεπτών με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο περιθώριο της ορκωμοσίας του νέου υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις.

Κυβέρνηση και τρόικα σε απόλυτη σύμπνοια συναντώνται για άλλη μία φορά για να επιβεβαιώσουν τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής που καταστρέφει την κοινωνία και την οικονομία, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι όλα τα περί ελαφρύνσεων και τέλος του μνημονίου είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα