Μάρας στον τελικό, για το χάλκινο η Βρυώνη

Πλώρη για τον τελικό έβαλε ο Βλάσης Μάρας, μετά την εμφάνιση του στα προκριματικά του μονόζυγου ενώ στην πάλη η Μαρία-Λουίζα Βρυώνη στην πάλη, θα διεκδικήσει το απόγευμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού.

Εντυπωσιακός ο Βλάσης Μάρας στα προκριματικά του μονόζυγου, καθώς με ένα υψηλής δυσκολίας πρόγραμμα, συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στον τελικό, αφού είναι 1ος μεταξύ 23 αθλητών. Μπορεί να απομένουν

άλλοι 61 αθλητές να αγωνιστούν, αλλά η βαθμολογία του είναι τόσο υψηλή, που είναι απίθανο να μην βρεθεί στην κορυφαία εξάδα, που οδηγεί στον τελικό του οργάνου.

Το ξεκίνημα της Μαρίας-Λουίζας Βρυώνη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού ήταν πολύ καλό, αφού στις "16" των 69 κιλών της ελευθέρας πάλης, επικράτησε με 3-1 της Λευκορωσίδας Κριστσίνα Φενταράτσκα. Ωστόσο, στα προημιτελικά ηττήθηκε με 0-3 από την Ισραηλινή Ιλάνα Κράτις. Παρά την ήττα της όμως, η Ελληνίδα αθλήτρια θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, αφού η Κράτις έφτασε μέχρι τον τελικό και την έστειλε στα ρεπεσάζ. Εκεί, για μία θέση στο βάθρο, θα αντιμετωπίσει στις 18:03 ώρα Ελλάδος τη Ρωσίδα Νατάλια Βορόμπεβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα