Λίβερπουλ στα... τριάντα πέναλτι

Μόλις... 30 πέναλτι χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να προκριθεί στο Λιγκ Καπ, σε ένα ματς που το έγραψε η ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! Μετά από ένα απίστευτο θρίλερ και πριν στηθεί στη βούλα μέχρι κι ο Ρότζερς, οι «κόκκινοι» λύγισαν 14-13 (!) τη Μίντλεσμπρο!

Σ' ένα παιχνίδι που ξεκίνησε Τρίτη και τελείωσε Τετάρτη και στο οποίο η «ρωσική ρουλέτα» έμοιαζε να μη διαθέτει... σφαίρα, οι «κόκκινοι» επικράτησαν 14-13 της Μίντλεσμπρο!

Έπειτα από ένα ωραίο 90λεπτο, που σφραγίστηκε απ' το γκολ του 17χρονου Ρόσιτερ

και την απάντηση του Ριτς (1-1), η παράταση κλήθηκε να δώσει νικήτρια.

Και πάνω που φάνηκε ότι τέτοια θα είναι η Λίβερπουλ (με το γκολ του Σούσο στο 109') ο Κόλο Τουρέ έκανε το... θαύμα του. Για τη Μίντλεσμπρο. Παραχωρώντας ένα «ατσούμπαλο» πέναλτι στις καθυστερήσεις της παράτασης που εξαργύρωσε ο Μπάμφορντ (2-2).

Παραλίγο όμως τα πέναλτι να κρατήσουν περισσότερο απ' την... ημίωρη παράταση. Γιατί ο Μινιολέ έπιασε το πρώτο, αλλά στη συνέχεια μάζευε την μπάλα απ' τα δίχτυα του.

Γιατί ο Στέρλινγκ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει, αλλά νικήθηκε στο τελευταίο χτύπημα του... α' γύρου από τον Μπλάκμαν.

Κι αφού εκτέλεσαν κι οι γκολκίπερ κι η σειρά πήγε απ' την αρχή, ο Αντόμα λύτρωσε το «Άνφιλντ». Στέλνοντας την μπάλα στα πουλιά και τις καρδιές των φίλων της Λίβερπουλ στις θέσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα