Ληστεία με πυροβολισμούς στο σπίτι του Δώνη

Ανταλλαγή πυροβολισμών πριν από λίγο  μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, στην οδό Ζίτσα στην Κηφισιά, όπου διαμένει η οικογένεια του Γιώργου Δώνη. Οι κακοποιοί μπήκαν στην οικία όπου βρισκόταν ο πεθερός του, τα δύο του παιδιά και η οικιακή βοηθός και αμέσως τους έκλεισαν στο μπάνιο.

Εκείνη την ώρα, επέστρεψε στο σπίτι της η γυναίκα του Έλληνα προπονητή και ο μεγάλος γιός τους, που κατάλαβε πως γίνεται ληστεία αφού δεν μπορούσε να μπει από την κεντρική είσοδο. Δίπλα στο σπίτι του Γιώργου Δώνη είναι η οικεία του πρώην υπουργού Οικονομικών,

Γ. Παπακωνσταντίνου και οι άνδρες της φρουράς του, μαζί με την οικογένεια του Έλληνα προπονητή ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τότε σημειώθηκε η ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ο οδηγός του περιπολικού στο πόδι.Οι δράστες πήραν όμηρο τον ηλικιωμένο, τον οποίο άφησαν λίγο αργότερα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταδίωξη στο ρέμα του Κοκκιναρά, για τη σύλληψη των δραστών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη φορά που ληστές παραβιάζουν το σπίτι του Γιώργου Δώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα