Λιακάδα και ζέστη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο με κύρια χαρακτηριστικά τους βορείους ανέμους 5 και τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ προβλέπει:

Μακεδονία, Θράκη: Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3, στα ανατολικά ΒΑ 4, τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους στα ηπειρωτικά η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, κυρίως στην Ήπειρο.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι, ΒΑ 3 με 5 στα ανατολικά και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, στη νότια Κρήτη, η μέγιστη τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές προγνώσεις
Στην Αττική, προβλέπεται γενιά αίθριος. Άνεμοι βόρειοι, ΒΑ 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια του νομού η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα