Λάτβαλα και στις Μυκήνες

Τριάντα δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο είναι ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα. 1-2-3 για τη Volkswagen παρά το πρόβλημα του Οζιέ. O Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (VW) πήρε την 4η ειδική της ημέρας, την ώρα που ο διεκδικητής της νίκης, Ντάνι Σόρδο (Citroen) δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, 11.2 δευτερόλεπτα διαφορά πίσω από τον Λάτβαλα. Στα 29.9 δευτερόλεπτα η διαφορά του πρώην οδηγού της Ford που είχε κάθε λόγο να αισθάνεται και να
δηλώσει ευτυχισμένος μετά τον τερματισμό του στην 7η ειδική, "Κλένια-Μυκήνες 2".

"Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, το αυτοκίνητο πηγαίνει θαυμάσια. Η ειδική είναι σκληρή σε ορισμένα σημεία και πρέπει να είναι προσεκτικός, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι".

Η Volkswagen έκανε το 1-2-3 με τους Αντρέας Μίκελσεν και τον Σεμπαστιάν Οζιέ παρά το γεγονός πως ο Γάλλος τερμάτισε με πρόβλημα σε ένα από τα πίσω ελαστικά του Polo.

Το δράμα συνεχίζεται για τον Εβγένι Νόβικοφ που έχασε τον έλεγχο του Ford Fiesta και 20 δευτερόλεπτα για να βρεθεί 11ος πίσω από τον Οζιέ.

Ο τρίτος Τιερί Νεβίγ άνοιξε τη διαφορά από τον τέταρτο Νάσερ Αλ-Ατίγια. Ο τελευταίος φωτογραφήθηκε στην τέντα της M-Sport να συνομιλεί με τον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάλκολμ Γουίλσον για το μέλλον των ράλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα