Κυριακάτικος Τύπος

Το επικείμενο νέο πακέτο μέτρων που υπαγορεύει η Τρόικα στην Ελλάδα και η έκρυθμη κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας είναι τα θέματα κυριαρχούν στον Κυριακάτικο Τύπο.  

    

    

    Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

   

   

    ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ
για το γκέτο της Αθήνας"

   

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σοκ προκαλεί η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο της Αθήνας. Στο κέντρο της πρωτεύουσας δρουν αδίστακτα κυκλώματα που επιδιώκουν την "κατοχή" ολόκληρων συνοικιών απο χιλιάδες παράνομες μετανάστες- κατάσταση που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους".

   

   

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Γέροντας Παϊσιος: Ερχεται η σκλαβιά του αντίχριστου"

   

    Η εφημερίδα γράφει ότι "δεν είναι υπερβολή! Απεναντίας αποδίδει επακριβώς τα συμβαίνοντα και τα περιεχόμενα ο λόγος μας "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ". Και χρησιμοποιείται ο συγκεκριμένος λόγος καθώς ο καθένας μας μπορεί να διακρίνει ότι τα σημεία των καιρών αυτό καταδεικνύουν".

   

   

    Η ΑΥΓΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Σκοτεινές μέρες"

   

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αύριο συζητείται στο Eurogroup, παρουσία του Στρος Καν (ΔΝΤ) η προοπτική της ελληνικής οικονομίας και σε μια εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015, στο οποίο θα περιληφθεί και το πρόγραμμα εκποίησης της δημόσιας περιουσίας 50 δισ. ευρώ".

   

   

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Ψαλίδι στις επικουρικές - Τα ταμεία στο κόκκινο"

   

    Η εφημερίδα γράφει ότι "περικοπές που θα φτάνουν το 40% στις επικουρικές συντάξεις ακόμη και για τους 730.000 ήδη συνταξιούχους περιλαμβάνει το σχέδιο της επόμενης ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, η οποία επικεντρώνεται στα επικουρικά ταμεία, πολλά από τα οποία βρίσκονται στο κόκκινο".

   

   

    Η ΕΠΟΧΗ: Θύματα της ίδιας πολιτικής, ενωμένοι σε κοινό αγώνα"

   

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η συνειδητή εγκατάλειψη ολόκληρων περιοχών στην τύχη τους οδήγησε στη γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας. Ακροδεξιές και νεοναζιστικές συμμορίες εξαπολύουν πογκρόμ εναντίον των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας".

   

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Μνημόνιο ΙΙ ή στάση πληρωμών"

   

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ασφυκτικές πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση για απολύσεις στο Δημόσιο και αποκρατικοποιήσεις ασκεί η τρόικα, προκειμένου η Ευρωζώνη να εγκρίνει ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα".

   

   

    Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Το γερμανικό Colpo grosso-Με φόντο ένα νέο πακέτο διάσωσης"

   

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "υπό την απειλή ότι η Ελλάδα "παραβαίνει τους όρους του Μνημονίου" κα εν αναμονή της έκθεσης της τρόικας ετοιμάζουν το σχέδιο που θα δώσει
Keywords
Τυχαία Θέματα