Κύπελλο Ελλάδας:Παναθηναϊκός-Πλατανιάς

Μπορεί τα διοικητικά να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει η αναμέτρηση στις 20.00 OTE Sport 3 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Πλατανιά, για το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει φέτος στους «πράσινους», το Κύπελλο.

Με τον Φαμπριθιάνο Γκονθάλες να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το κλίμα να μην
είναι ιδιαίτερα θετικό, οι παίκτες καλούνται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά και να περισώσουν ό,τι μπορεί πια να σωθεί με τη νίκη και μάλιστα με σκορ ασφαλείας να αποτελεί γι' αυτούς μονόδρομο.

Ενα επιπλέον κίνητρο είναι ο ίδιος ο αντίπαλος, αφού από την ήττα στα Χανιά από τον Πλατανιά ξεκίνησε ουσιαστικά ο κατήφορος της ομάδας, οπότε λογικό είναι να θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς.

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς βλέπει απέναντί του μια μεγάλη πρόκληση, ωστόσο το γεγονός ότι «καίγεται» για βαθμούς στο πρωτάθλημα μπορεί να βάλει το σημερινό παιχνίδι σε δεύτερη μοίρα.

Στην προσπάθειά του κόντρα στους «πράσινους» θα έχει τέσσερις ηχηρές απουσίες, αφού θα αποσιάσουν οι Γιακουμάκης, και Δημήτρης που είναι τραυματίες, ο τιμωρημένος Ουντότζι και ο Ουκάρ για μη αγωνιστικούς λόγους. Στην αποστολή ωστόσο μετέχει ο νεοαποκτηθείς Τετέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα