Κορυφώνεται η προεκλογική αντιπαράθεση

«Το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές δεν είναι να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το διακύβευμα είναι αν θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας πριν από λίγο στον Αντέννα. Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω από αυτό που θεωρούμε αναγκαίο και απαραίτητο για τη χώρα, τη σκληρή διαπραγμάτευση με κόκκινες γραμμές,
τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε αυτοδυναμία προκειμένου να μπορέσει να διαπραγματευθεί ισχυρά στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για το συμφέρον της πατρίδας. Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ετοιμάζει φοροκαταιγίδα για τη μεσαία τάξη εξαπέλυσε από το ΕΒΕΑ ο Αντώνης Σαμαράς, που μίλησε σε εκπροσώπους επιχειρηματικών φορέων. Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για μείωση του ΕΝΦΙΑ και της φορολογίας των επιχειρήσεων και υπογράμμισε ότι θα καταργηθεί ο αναχρονιστικός νόμος που ποινικοποιεί τις οφειλές των αυτο-απασχολούμενων ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ.

Νωρίτερα η ΝΔ, με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι προσχωρεί στο κόμμα ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος

«Στις 25 Ιανουαρίου η χώρα πρέπει να είναι ακέραιη και ο λαός κυρίαρχος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη τύπου πριν από την ομιλία του στη Ρόδο.

Με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος συναντάται το πρωί της Τρίτης ο Σταύρος Θεοδωράκης που αργότερα θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Γιάννενα.

Θα συνεχίζουν να ματώνουν τον λαό τα μνημόνια την επόμενη των εκλογών, όποια και αν είναι η νέα κυβέρνηση, τόνισε σε ομιλία του στον Πειραιά ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη την Τρίτη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ.

Παρέμβαση από τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ο οποίος ζητά - αμέσως μετά τις εκλογές - σοβαρό διάλογο με τους εταίρους μας.

Εν τω μεταξύ, διέψευσε τις φήμες περί υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Επίτροπος αρμόδιος για τη Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος που συναντήθηκε πριν λίγο στο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τες ανυπόστατες.
Keywords
Τυχαία Θέματα