Προσθαφαιρέσεις στο τελικό κείμενο

Δύο ανατροπές έκρυβε η επόμενη μέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου καθώς στο τελικό του κείμενο υπάρχει μια απάλειψη και μια προσθήκη. Αφενός, όταν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αναζήτησαν τη διάταξη την οποία περιμένουν εδώ και μήνες για τη διεύρυνση των συμψηφισμών ΦΠΑ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διαπίστωσαν ότι έλειπε, παρότι στο προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου υπήρχε ειδική παράγραφος. Η επίσημη εκδοχή από το υπουργείο Οικονομικών είναι ότι θα γίνουν βελτιώσεις και προσθήκες. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, οι διατάξεις
αφαιρέθηκαν μετά από παρέμβαση της τρόικας. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, οι διατάξεις αφαιρέθηκαν μετά από παρέμβαση της τρόικας.

Η δεύτερη ανατροπή αφορά μια σημαντική αλλαγή στη διατύπωση της νέας ρύθμισης για το γάλα, απελευθερώνοντας πλήρως τις δυνατότητες εισαγωγών αφού η διάρκεια συντήρησης του γάλακτος αποσυνδέεται πλήρως από την ημερομηνία παστερίωσης και προσθέτει ημέρες στη συνολική «διατηρησιμότητά» του. Το γάλα των «έως και επτά ημερών» θα μπορεί να είναι στην πραγματικότητα γάλα δέκα ή και έντεκα ημερών το οποίο θα έχει εισαχθεί ως παστεριωμένο ακόμη από την Ολλανδία ή τη Γερμανία και το «περιοριστικό», χρονικό πλαίσιο των έως επτά ημερών θα αφορά μόνο τη διακίνησή του στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα