Κωνσταντοπούλου για ευθύνες υπουργών

Για εξακολουθητικά εγκλήματα σε βάρος του δημοσίουσυμφέροντος και κατά παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, με αφορμή τιςεξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κάνει λόγο σε δήλωσή της ηβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνη για θέματα Δικαιοσύνης Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν έγιναν από έναν, ούτε με μία στιγμιαία πράξη. Καισυνεχίσθηκαν, πέραν της υπουργικής θητείας των ενεχομένων κυβερνητικώνπροσώπων»

αναφέρει η κ. Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας ότι «ευθύνη έχουν οιδιατελέσαντες υπουργοί Οικονομικών και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην απόκρυψη,υπεξαγωγή και επεξεργασία ενός δημοσίου εγγράφου- πειστηρίου, σαν να ήτανπροσωπικό ραβασάκι».

Η βουλευτής καλεί εκείνους, που «αποδεδειγμένα προσπάθησαν,κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, να συγκαλύψουν το έγκλημα και να υποθάλψουντους υπαιτίους, να σταματήσουν την ένοχη φλυαρία και τις συνένοχεςμεθοδεύσεις». Εκτιμά, τέλος, ότι είναι οι ίδιοι που «σήμερα, πρόθυμα θυσιάζουνέναν για να σώσουν τους υπολοίπους και την καταρρέουσα κυβερνητική συμπαράταξήτους».

Keywords
Τυχαία Θέματα