«Κόλλησαν» στο 0-0 Καλλονή και Πλατανιάς

Χωρίς νικητή τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στην Καλλονή και στον Πλατανιά (0-0) στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Σε ένα παιχνίδι με φάσεις και για τις δύο ομάδας, Καλλονή και Πλατανιάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο μηδέν. Από μία καλή ευκαιρία είχε κάθε ομάδα. Και οι δύο έψαξαν το γκολ ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Άλλους δύο βαθμούς εντός έδρας απώλεσε η Καλλονή. Ανοιχτό παιχνίδι από

δύο επιθετικές ομάδες .

Η Καλλονή ήθελε τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα και ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε ότι μπορούσε από τον πάγκο της ομάδα του. Από την άλλη μεριά ο Πλατανιάς ταξίδεψε στη Μυτιλήνη ζητώντας το τρίποντο για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντιέγιο, Βαλιός, Πιπίνης, Καλτσάς (64' Αγρίτης), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (72' Στεφάνοβιτς), Χουάνμα (52' Καμαρά).

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (80' Μαχαμάτ), Δημήτρης, Τόρες (71' Ναζλίδης), Μπανανά, Τετέ, Νούνες, Τζίλβαν, Τσουράκης, Μπεριάν (60' Αποστολόπουλος), Ιτούα .

Keywords
Τυχαία Θέματα