Κλυδωνισμοί στη κυβέρνηση

Νέοι κλυδωνισμοί στο κυβερνητικό σχήμα, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση και ότι «η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει». «Εσπευσμένη» και «ατυχή» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την ανακοίνωση, ενώ σε παρέμβασή του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

που συνεχίζεται, σημείωσε ότι «το κρίσιμο πολιτικό στάδιο της διαπραγμάτευσης όχι μόνον δεν τελείωσε, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη». Επίσης κάλεσε την κυβέρνηση «να βάλει τα δυνατά της, να αξιοποιήσει όλες τις εθνικές δυνάμεις, να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup».

«Όταν, ο κ. Σαμαράς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για τα μέτρα και τον προϋπολογισμό, εννοεί προφανώς ότι ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις στο επίπεδο της τρόικας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


«Η κατάληξη της διαπραγμάτευσης δεν βρίσκει σύμφωνη τη Δημοκρατική Αριστερά, που εμμένει στη θέση της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, αποφασίστηκε στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις να ψηφίσουν παρόν επί της αρχής και όχι στα άρθρα 2 και 3 που αφορούν το ΤΑΙΠΕΔ και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.  

Keywords
Τυχαία Θέματα