Κληρώνει για Παναθηναϊκό

Στη Νιόν της Ελβετίας έχουν στρέψει άπαντες στον Παναθηναϊκό το ενδιαφέρον τους περιμένοντας με αγωνία τα... κέφια της κληρωτίδας για την ομάδα που θα βρουν απέναντί τους στον... δρόμο για τα «αστέρια» του Champions League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/8) στις 13:00 το «τριφύλλι», το οποίο μετέχει στο γκρουπ των ισχυρών για τις μη πρωταθλήτριες ομάδες, θα γνωρίζει ποια εκ των Φενέρμπαχτσε, Λιλ, Ουντινέζε, Μάλαγα και
Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει στα μέσα Αυγούστου, ένα... βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως είναι αντιληπτό, το έργο των παικτών του Ζεσουάλδο Φερέιρα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο, ουδείς στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» δεν δείχνει να... φοβάται κάποια ομάδα. Βέβαια, ευχή όλων είναι ο Παναθηναϊκός να μείνει μακριά από Μάλαγα και Λιλ, καθώς οι Ισπανοί και οι Γάλλοι μοιάζουν πολύ δυνατοί.

Πάντως, η Μάλαγα δεν είναι στα... καλύτερά της, καθώς ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές την... κάνουν για άλλες πολιτείες, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με την Ουντινέζε, η οποία έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν στο καμπιονάτο έχει αποδυναμωθεί αρκετά.

Το «παρών» στη Νιόν της Ελβετίας θα δώσει ο Βαγγέλης Πέτσος. Ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρείται... γουρλής καθώς είχε εκπροσωπήσει το «τριφύλλι» και στην κλήρωση του γ΄ προκριματικού... φέρνοντας ως αντίπαλο την Μάδεργουελ.
Keywords
Τυχαία Θέματα