Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Κύπρος!

Βαριά τιμωρία επεφύλαξε η απόφαση της Ομοσπονδίας βόλεϊ στην Ανόρθωση για όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε από τους οπαδούς της ομάδας.

Η υποδοχή της Φενέρμπαχτσε με χίλιες ελληνικές σημαίες, με τον εθνικό ύμνο και με ένα τεράστιο πανό για το κατεχόμενο Βαρώσι, την Αγιά Σοφιά και την κατεχόμενη Αμμόχωστο, καθώς οι κροτίδες που έπεσαν στο αγωνιστικό χώρο, οδήγησαν την Ανόρθωση να δεχθεί βαριά τιμωρία από την CEV,.

Η Διεθνής Ομοσπονδία «απειλεί»

το κυπριακό βόλεϊ πως σε περίπτωση που επαναλάβουν εθνικιστική συμπεριφορά, θα αποκλειστούν εφόρου ζωής από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Στον αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και της Φενέρ, που έγινε πριν από δύο εβδομάδες, οι οπαδοί των γηπεδούχων δημιούργησαν εκκωφαντική ατμόσφαιρα στο «Θεμιστόκλειο» που μπορεί να συγκίνησε Έλληνες και Κύπριους, αλλά φυσικά δεν άρεσε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία η οποία επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

-Πρόστιμο 5.000 ευρώ στην Ανόρθωση Αμμοχώστου.

-Πρόστιμο 5.000 ευρώ στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

-Ποινή κεκλεισμένων των θυρών σε έναν αγώνα για την περίοδο 2014 - 2015.

-Παρουσία ξένου παρατηρητή σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες των κυπριακών ομάδων.

Μάλιστα, η CEV προειδοποιεί πως σε περίπτωση παρόμοιου περιστατικού από οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα (ανδρών και γυναικών), τότε όλες οι κυπριακές ομάδες τιμωρούνται αυτόματα με ισόβιο αποκλεισμό από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Κι αυτό γιατί το κυπριακό βόλεϊ ήταν υπότροπο από τα γεγονότα στον αγώνα Απόλλων - Γαλατάσαραϊ, πριν από δύο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα