Κερδίστε έξυπνα Gadget προσφορά του stosfiri.gr

Τοstosfiri.gr, o Αθήνα984 και η εκπομπή «Ακούω φωνές» μετην Νάνσυ Αγγελοπούλου, σας προσφέρουνέξυπνα gadget γιατην παραλία, το σπίτι, το γραφείο, τοαυτοκίνητο και την βόλτα σας.

Πώς θα κερδίσετε;

Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό Δευτέρα με Πέμπτηστην εκπομπή «Ακούω φωνές» με την ΝάνσυΑγγελοπούλου, 3 με 5 το μεσημέρι. Στέλνονταςμήνυμα στο: 54045 γράφοντας: 984, κενό, δώρακαι το ονοματεπώνυμο σας. (χρέωση 0,25ευρώ + ΦΠΑ).

Αναλυτικάτα δώρα:

ΔύοSilicone LED

Bike Light (2 τμχ ανά συσκευασία)

Σούπεραδιάβροχα φωτάκια LED από σιλικόνη γιατο ποδήλατό σας

Εύκαμπτοσώμα από σιλικόνη και ειδικά κλιπάκιαγια να στερεώνονται και να απελευθερώνονταιεύκολα από το ποδήλατό σας, το αξεσουάραυτό είναι must για τις βραδινές σαςεξορμήσεις. Το ποδήλατό σας θα είναιορατό μέχρι και σε απόσταση 600 μέτρων!Διαθέτουν 3 λειτουργίες: σταθερό φωτισμό,γρήγορο αναβόσβημα, αργό αναβόσβημα.Διάρκεια ζωής: 35 ώρες (με σταθερό φωτισμό)ή 160 ώρες (αναβοσβήνοντας). Οι μπαταρίεςπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

Ησυσκευασία περιλαμβάνει δύο φωτάκια

κόκκινο-λευκό

Χαρακτηριστικά:

Κατασκευασμένοαπό σιλικόνη

Αδιάβροχο

Αποσπάταιγρήγορα και εύκολα

Διαστάσεις(χιλ): 70 x 30 x 27

Βάρος:0.06κ

Μπαταρίες:2 CR2032 (περιλαμβάνονται στη συσκευασία)

ΔύοΒραχιόλια απωθητικό κουνουπιών (2 τμχανά συσκευασία)

Τοκαλοκαίρι εκτός από τον ωραίο καιρόέχουμε κι άσχημους επισκέπτες...τακουνούπια! Με αυτό το βραχιόλι απωθητικόκουνουπιών προστατευόμαστε όπου καιαν είμαστε ακόμα και εν κινήσει. Ιδανικόγια όλες τις ηλικίες ακόμα και για ταμικρά παιδάκια, που δύσκολα προστατεύονταιειδικά την ώρα του παιχνιδιού. Το βραχιόλιείναι κατασκευασμένο από σιλικόνη καιπεριέχει λάδι σιτρονέλας για την απώθησητων κουνουπιών. Διάρκεια ισχύς 4-6βδομάδες. Σε περίπτωση που έχετε κάποιααλλεργία στη σιτρονέλα αποφύγετε τηνχρήση του.

Ανέρθει σε επαφή με τα μάτια ή το στόμαξεπλύνετε αμέσως.

Διαθέσιμαχρώματα ροζ και γαλάζιο

ΈναClip πετσέτας ή ψάθας (set 4τμχ)

Είναιένα έξυπνο προϊόν για να κρατήσει τηνπετσέτα σας ή την ψάθα σταθερή στο έδαφοςόταν φυσάει. Έρχεται σε σετ των 4, ώστενα καλύψετε και τις τέσσερις γωνίες.

Επιτέλουςθα σταματήσετε να ψάχνετε για πέτρεςστην παραλία.

ΈναΝυχτερινό Φωτιστικό Χελωνάκι

Απότο πλαστικό του καβούκι προβάλλειμαγικούς αστερισμούς στο ταβάνι τουδωματίου και στους τοίχους, σε 3 επιλογέςχρωμάτων. Ένα πανέμορφο νυχτερινό φωτάκιπου βοηθά τα παιδιά να κοιμούνται ήρεμακαι να ξεπερνούν τον φόβο τους για τοσκοτάδι. Περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικούςαστερισμούς (όπως την Μεγάλη Άρκτο). Οιγονείς θα κάθονται με τα παιδιά τουςκαι θα εντοπίζουν τους αστερισμούς,χρησιμοποιώντας τον εκπληκτικόεικονογραφημένο οδηγό. Επιμορφωτικόκαι διασκεδαστικό, για παιδιά κάθεηλικίας αλλά και για ενήλικες.

Χαρακτηριστικά:

Προβολήσε ταβάνι και τοίχους

3επιλογές χρωμάτων: φωτεινό μπλε, φωτεινόπράσινο και λευκό

Τοκαβούκι προβάλλει φως για νυχτερινόεφέ

Οδηγόςγια να αναγνωρίζετε τους αστερισμούς

Ιστορικόκαι πιστοποιητικό υιοθεσίας της χελώναςσας

3μπαταρίες AAA δεν περιλαμβάνονται -Λειτουργεί με χρονοδιακόπτη

Διαστάσεις:35εκ μήκος, 12.5εκ ύψος

Κατάλληλογια ηλικίες άνω των 2 ετών

ΈναUSB FAN Notebook Cooler Pad

Δώστεπροσωπικό ύφος με το NotebookCoolPad. εναλλάκτηθερμότητας USB3 ανεμιστήρα συμβατό μεόλα τα είδη των Notebook(σύνδεση USB) Powered μέσωUSB port άμεσα, δεν χρειάζεται επιπλέοντροφοδοτικό παρέχει επιπλέον ψύξη,προσφέρει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερηδιάρκεια ζωής για το Notebook σας. Έχειεργονομική σχεδίαση, εύκολο να τοχρησιμοποιήσετε. Άμεση τοποθέτηση καιλειτουργία με χαμηλό θόρυβο και ελαφρύφωτισμό.

Χαρακτηριστικά:

Ροήαέρα: 30 CFM

Ταχύτητα:2800 RPM

Θόρυβος:21dBA

Τάση:DC5V

Ενέργεια:1.3W

Τρέχουσα:0.26A

3Ανεμιστήρες pcs: 6 X6 X1,5 cm

Διάσταση:30 X25 X5 cm

ΈναCar MP3 Player FM Transmitter

οCar MP3 FM Modulator Transmitter θα σας επιτρέψει νααπολαύσετε τα αγαπημένα σας MP3 μουσικάκομμάτια σε οποιοδήποτε στερεοφωνικόαυτοκινήτου διαθέτει ραδιόφωνο αλλάδεν διαθέτει θύρα Line-In. Είναι εξοπλισμένομε θύρα USB για άμεση αναπαραγωγή τωντραγουδιών (όχι σε φάκελο) ,που έχετεαποθηκεύσει σε κάποιο USB Flash Drive.

Απλάτοποθετήστε το στην θέση του αναπτήρααυτοκινήτου. (διαθέτει σπαστό κορμό γιακαλύτερη τοποθέτηση στο ταμπλό τουαυτοκινήτου). "Καρφώστε" στην θύραUSB που διαθέτει ένα οποιοδήποτε USB FlashMemory που να περιέχει μουσική (MP3, αρκείνα μην είναι σε φάκελο) ή επίσης τοποθετήστετην κάρτα μνήμης σας SD, με τα μουσικάαρχεία που θέλετε να αναπαράγετε...

Επιλέξτεμιά συχνότητα εκπομπής από τον ενσωματωμένοFM Transmitter.

Πιάστετην συχνότητα αυτή στο ραδιόφωνο τουαυτοκινήτου σας και...απολαύστε τηνμουσική της επιλογής σας!!! Το MP3FM Modulatorμπορεί να διαχειριστεί τα MP3 στο Flash πουέχει τοποθετηθεί καθώςέχει λειτουργίες Play, Stop, Pause, FF, RW. Επιπλέονπαρέχεται και τηλεκοντρόλ γιατην ασφαλέστερη διαχείριση την μουσικήςσας κατά την οδήγηση.

Τώραμπορείτε να συνδέσετε τη φορητή συσκευήήχου που έχετε με το στερεοφωνικό τουαυτοκινήτου σας και να ακούσετε τον ήχοαπό τα ηχεία του αυτοκινήτου σας με αυτήτην μικρή συσκευή μεταφοράς ήχου μέσααπό την ραδιοφωνική συχνότητα.

Με3 απλά βήματα :

1.Συνδέστε την συσκευή μεταφοράς ήχουστον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας

2.Ανοίξτε το ραδιόφωνο και πηγαίνετε στηνσυχνότητα που αναφέρετε πάνω στηνσυσκευή μεταφοράς ήχου (π.χ. 107.5ΜΖ)

Αυτόήταν τώρα μπορείτε να ακούσετε μουσικήγια ώρες μέσα στο αυτοκίνητο σας !!! μετην ησυχία σας και με την ένταση που σαςδίνει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτουσας!

ΥποστηρίζειUSB Flash Memory 4 GB- 8 GB - 16GB

ΈνανΣυναργεμό παγίδα (5 τμχ)

Συναγερμόςπαγίδα με αυτόνομη σειρήνα για πόρτες,παράθυρα, συρτάρια.

Προστατέψτετην περιουσία σας με ελάχιστο κόστος.Κοιμηθείτε ήσυχοι, παγιδεύοντας συρτάρια,ντουλάπια, παράθυρα και προστατέψτε ταπαιδιά σας από επικίνδυνα ατυχήματα,όπως κατάποση απορρυπαντικών, φαρμάκων.

Χαρακτηριστικά:

Αυτόνομοςσυναγερμός παγίδα

Οικιακόσύστημα προστασίας και ασφάλεια

Αποτελεσματικός100% .

Παγιδεύειεύκολα πόρτες - παράθυρα - συρτάρια -ντουλάπια - αποθήκες και ότι άλλομπορείτε να φανταστείτε χωρίς καλωδίωση.

Εύκολοςστη χρήση και στην εγκατάσταση με τηνχρήση αυτοκόλλητης ταινίας που εμπεριέχει.

Τοποθέτησησε 10 δευτερόλεπτα ! ! !

Ισχυρήσειρήνα 90db.

Λειτουργείμε 3 μπαταρίες AG13 (ρολογιού).

Ενεργοποιείταιαυτόματα όταν παραβιαστεί πόρτα -παράθυροκ.λ.π.

Διαθέτειειδικό διακόπτη πρόσκαιρης απομόνωσης.

ΈναMini mp3 Player Micro SD Διάφορα Χρώματα OEM

Minimp3 Player Micro είναι δημοφιλές και κομψό στοσχεδιασμό, συμπαγές και φιλικό προς τοχρήστη.Αυτή η μίνι ψηφιακή συσκευή θαικανοποιήσει τον εαυτό σας με τηναγαπημένη σας μουσική οποιαδήποτεστιγμή και οπουδήποτε.

Χαρακτηριστικά:

Υποστήριξη:MP3 / WMA

Εσωτερικήμνήμη: έως 4GB (δεν συμπεριλαμβάνεται)

Επαναφορτιζόμενημπαταρία λιθίου μέσω USB

Διαστάσεις(Μ x Π x Υ): Περίπου.3 x 1 x 4 cm

Διαθέσιμαχρώματα:

G0939AΜαύρο

G0939BΑσημί

G0939CΡοζ

G0939DΜωβ

G0939EΚόκκινο

G0939FΤυρκουάζ

Τοπακέτο περιλαμβάνει:

1x Mini mp3 Player

1x Καλώδιο USB

1x ακουστικά

ΈναΑκουστικό/Handsfree κινητού Coco Phone Διάφοραχρώματα

Θυμάστεεκείνα τα υπέροχα παλιά ακουστικά πουχρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν; Έρχονταιξανά σε υπέροχα trendy χρώματα..

Τώραμε αυτό το ακουστικό μπορείτε να κάνετετις πιο άνετες συζητήσεις από το κινητόσας, ακουμπώντας το στον ώμο και ναμιλάτε με τις ώρες...

Τοαπόλυτο gadget, το ακουστικό τηλεφώνου πουσυνδέεται με iPhone, αλλα και με όλα τακινητά με 3,5mm jack ακουστικών, και θα κάνειτα βλέμματα γύρω σας να σας προσέχουν!

Έχεικουμπάκι αυξομείωσης ήχου, αλλά καικουμπάκι για να δέχεστε ή να απορρίπτετετις εισερχόμενες κλήσεις.

ΔιαθέσιμαΧρώματα: Ροζ,Κίτρινο,Άσπρο, Σιέλ, Κόκκινο

Έναζευγάρι Amazing ακουστικά Handsfree για iPHONEblack

Amazingακουστικά Handsfree για iPHONE σε χρώμα μαύρο,που θα σας λύσουν τα χέρια.

Δυνατότητααπάντησης εισερχόμενης κλήσης, ενώακούτε τη μουσική σας, χωρίς να χρειαστείνα πατήσετε κάποιο πλήκτρο στο κινητόσας.

Είναισυμβατό με οποιοδήποτε προϊόν με βύσμαήχου 3.5mm.

ΈναUSB Hub Car

Έναμοναδικό gadget υπολογιστών.

USBhub 4 θυρών, σε σχήμα αυτοκινητάκι,διαθέτοντας επίσης και θήκη για μίαπρακτική τοποθέτηση κινητού ή ότιδήποτεάλλο εσείς θέλετε!!

ΔιαθέσιμαΧρώματα: Κίτρινο και Πράσινο

ΜίαΒάση στήριξης αυτοκινήτου Ipad-Tablet-Gps7",8",9",10"

Hβάση χαρακτηρίζεται για το μικρό τηςβάρος, την απλή λειτουργία της και τηνεύκολη φορητότητα της!!

Έχειτέλεια πρόσφυση, αντοχή στην θερμότητακαι εμποδίζει τα γδαρσίματα.

Οειδικά διαμορφωμένος άξονας της είναιαπόλυτα σιωπηλός και δεν κάνει ήχο.Mπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντιακαι επίσης ρυθμίστε με ποικίλους τρόπουςδιαφορετικές γωνίες. Ιδανικό για όσουςταξιδεύουν συχνά με το αυτοκίνητο καιδεν θέλουν να αποχωριστούν το αγαπημένοτους tablet!!

Συμβατόμε : IPad, 7 έως 10 ίντσες Tablet, GPS, EBook.

Χρώμα: Mαύρο

Διαστάσεις: 22.5 x 23.5 x 10 cm

Βάρος: 286gr

ΈναΠλανητάριο Death Star 2 Προβολών

Κάντεένα ταξίδι σε ένα μακρινό γαλαξία! Μετο δικό σας Death Star δεν θα καταστρέψετεκάποιο πλανήτη, θα εξερευνήσετε τονγαλαξία του θρυλικού Star Wars και όχι μόνο.Εκτός από τον περίφημο γαλαξία θαπροβάλλετε και τον νυχτερινό ουρανότης γης σε οποιοδήποτε επίπεδο τοίχο ήταβάνι του σπιτιού σας. Ένα εκπληκτικόδώρο για μικρούς και μεγάλους φαν τουStar Wars αλλά και για όλους εκείνους πουαπολαμβάνουν την παρατήρηση των άστρων.

Χαρακτηριστικά:

2προβολές σε 1 συσκευή

Προβολήτου γαλαξία από τον Πόλεμο των 'στρωνμε ονόματα πλανητών

Προβολήτου νυχτερινού ουρανού της γης

Ψυχαγωγικός& ενημερωτικός οδηγός εκμάθησης

Λειτουργείμε 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονταιστην συσκευασία)

Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό Δευτέρα με Πέμπτηστην εκπομπή «Ακούω φωνές» με την ΝάνσυΑγγελοπούλου, 3 με 5 το μεσημέρι. Στέλνονταςμήνυμα στο: 54045 γράφοντας: 984, κενό, δώρακαι το ονοματεπώνυμο σας. (χρέωση 0,25ευρώ + ΦΠΑ).

Keywords
gadget, προσφορες, εξυπνα, gadget, ΦΠΑ, led, bike, light, ροζ, set, σετ, μπλε, προβάλλει, φως, aaa, fan, notebook, usb, pcs, mp3, player, flash, drive, play, πηγαίνετε, mini, coco, phone, trendy, iphone, jack, amazing, hub, tablet, ipad, gps, ebook, star, ipad 2, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, ipad 3, 600 δις, ipad mini, αξεσουαρ αυτοκινητου, θηκη κινητου, ποδηλατο, αυτοκινητο, γωνιες, δωρα, ηχεια, μουσικη, ονοματα, ραδιοφωνο, σειρηνα, φως, χρωματα, ψυξη, ωρα, aaa, flash, gps, mp3, star, ακουστικα, αξονας, απλα, ατυχηματα, πηγαίνετε, δευτερα, ευκολο, ερχεται, εξυπνο, ζωης, ησυχια, υφος, θηκη, ισχυς, ηχο, λαδι, λειτουργια, μαυρο, ματια, μηκος, μινι, μπλε, μικρο, μπαταριες, μπορειτε, προβάλλει, οδηγος, οδηγηση, οκτω, παιδια, παιδακια, ροζ, πορτες, πορτα, σετ, σιλικονη, σπιτι, συχνοτητα, χρωμα, ψαθα, ψηφιακη, ωρες, amazing, ασπρο, βηματα, bike, phone, coco, drive, ebook, ειδη, fan, jack, hub, ιδανικο, led, light, mini, notebook, pcs, play, player, tablet, ταξιδι, trendy, usb, ωραιο, χερια
Τυχαία Θέματα