Κερδίστε έξυπνα Gadget προσφορά του Gadgetlife.gr

Τοgadgetlife.gr, το Techflashκαι η εκπομπή «Ακούω φωνές» με τηνΝάνσυ Αγγελοπούλου, ξέρουν ότι γιορτέςχωρίς δώρα δεν είναι γιορτές. Για αυτότον λόγο σας προσφέρουν έξυπνα gadgetsόλη την Μεγάλη Βδομάδα.

Κερδίστεέξυπνα gadgets προσφορά τουGadgetlife.gr

Πώς;

Πάρτεμέρος στον διαγωνισμό Δευτέρα με Πέμπτηστην εκπομπή «Ακούω φωνές» με την ΝάνσυΑγγελοπούλου, 4 με 5 το μεσημέρι. Στέλνονταςμήνυμα στο: 54002 γράφοντας: 984, κενό, δώρακαι το ονοματεπώνυμο

σας. (χρέωση 0,25ευρώ + ΦΠΑ). Ή τηλεφωνήστε μας στο 2103411610.

Κερδίστεπέντε «HANDS FREE ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ LED»

Πιάνεταιεύκολα πίσω από το αυτί σας χωρίς ναδημιουργεί την παραμικρή ενόχληση, καισας παρέχει έντονο φως από ένα ισχυρόLED. Έτσι τώρα σας δίνεται η ευκαιρία ναχρησιμοποιήσετε ένα φακό χωρίς νααπασχολείτε τα χέρια σας. Για ακόμη πιοεύχρηστη χρήση ανοίγει και κλείνει μεπεριστροφική κίνηση.

Σχεδιασμένοέτσι ώστε να φωτίζει σε συγκεκριμένηκατεύθυνση για να μην διαχέεται το φως.Λειτουργεί με δυο μπαταρίες λιθίου(περιλαμβάνονται).

Ελαφριάκατασκευή από αλουμίνιο, δεν ενοχλείστο παραμικρό. Διατίθεται σε όμορφησυσκευασία δώρου.

Κερδίστεπέντε «ON-THE-GO MOBILE CHARGER»

Γιαόσους πράγματι βρίσκονται σε διαρκήκίνηση και πολλές φορές είτε το ξεχνούνείτε δεν έχουν πρόσβαση το θέμα λύνεταιμια για πάντα. Φορτίστε λοιπόν το κινητόσας όπου και να βρίσκεστε και ότι ώραχρειασθεί. Συμβατό με όλους τους τύπουςκινητών των μεγάλων κατασκευαστών όπωςNokia, Siemens και Sony Ericsson.

Χαρακτηριστικά:

Έξυπνοςσχεδιασμός που περιλαμβάνει δυνατόφακό με led

Φορτίστετο κινητό σας παντού και οποιαδήποτεστιγμή.

Συμβατόμε όλους τους τύπους κινητών τωνμεγαλύτερων κατασκευαστών.

Περιλαμβάνονταιβύσματα για σύνδεση με Nokia, Sony Ericsson,Motorola, Siemens και Samsung.

Παρέχειτουλάχιστον τρεις (3) ώρες λειτουργίαςτου κινητού σας σε κατάσταση stand-by ή 30έως 50 λεπτά χρόνο ομιλίας (ανάλογα τοντύπο του κινητού σας)

Μπαταρίεςπεριλαμβάνονται.

Περνιέταισε μπρελόκ.

Κερδίστεπέντε «Led Book Light»

Όλοιοι φανατικοί βιβλιοφάγοι που απολαμβάνουννα διαβάζουν κλασικά χαρτόδετα βιβλία,ξέρουν πόσο χρήσιμο είναι το συγκεκριμένοgadget!

ΤοLED φωτιστικό βιβλίων, σας δίνει τηνδυνατότητα να διαβάζετε το βράδυ χωρίςνα χρειαστεί να σηκωθείτε από το κρεβάτισας για να σβήσετε το φως και χωρίς ναενοχλείτε κανέναν, αφού το φως δεν"διαφεύγει" πέρα από τις σελίδεςσας! Ο μοναδικός σχεδιασμός του το κάνειιδανικό για κάθε βιβλίο,

Εξαιρετικόδώρο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όλοιαυτοί που έχουν την ανάγκη να διαβάσουνέστω και λίγο το αγαπημένο τους βιβλίοπριν τους πάρει ο ύπνος!

Κερδίστε3 gadget κάθε ημέρα από τηνεκπομπή «Ακούω Φωνές» με την ΝάνσυΑγγελόπούλου έως την Μ. Πέμπτη. Και τρίαακόμα για όσους δεν κατάφεραν να κερδίσουντις προηγούμενες μέρες. Οι νικητές τωντριών έξτρα gadget θαανακοινωθούν από το Techflashblog την Μ. Παρασκευή.

Καλήεπιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα