Κερδίστε δύο υποτροφίες από την σχολή «School of P.M.Τ.P method»

ΗΣία Κοσκινά βραβευμένη musical performer καιιδρύτρια της πρώτης σχολής μουσικούθεάτρου στην Ελλάδα, P.M.T.P, πιστεύονταςότι το μέλλον του μουσικού θεάτρου στηνΕλλάδα στηρίζεται στους νέους πουέρχονται και στην προσπάθειά της ναενθαρρύνει ταλαντούχους εφήβους ναασχοληθούν με το πιο όμορφο είδοςθεάτρου, συνεργάζεται με τον Αθήνα 984και την εκπομπή «Ακούω φωνές;», με τηνΝάνσυ Αγγελοπούλου παραχωρώντας δύουποτροφίες σε δύο ταλαντούχους εφήβους!

Ημοναδική

σχολή για το Μιούζικαλ στηνΕλλάδα «School of P.M.Τ.P method» που δημιουργήθηκεαπό την Σία Κοσκινά, οργανώνει τμήματαχορού & τραγουδιού για εφήβους καιπροσφέρει υποτροφίες, αξίας 1180 ευρώ ηκαθεμία σε δύο ταλαντούχους νέους από13ων έως 17 ετών. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό,τηλεφωνώντας στο 2103411610 κατά την διάρκειατης εκπομπής «Ακούω φωνές;» με την ΝάνσυΑγγελοπούλου. Καθημερινά στις 3 με 5 τομεσημέρι (Παρασκευή 3 με 4). 10 τυχεροίακροατές θα επιλεχθούν μετά από κλήρωσηγια να λάβουν μέρος στις ακροάσεις τηςσχολής για την ανάδειξη των δύο τυχερώννικητών. Κλήρωση 25 Σεπτεμβρίου, λίγοπριν το τέλος της εκπομπής.

Οι2 υποτροφίες, αξίας 1180 ευρώ έκαστη, είναιδιάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους(Οκτώβριος 2013-Ιούνιος 2014). Από όλους τουςακροατές του σταθμού που θα δηλώσουνενδιαφέρον, θα κληρωθούν 10 άτομα. Απόαυτούς θα επιλέξουμε τους δυοεπικρατέστερους, μετά από διαδικασίαακρόασης που θα πραγματοποιηθεί στιςεγκαταστάσεις της σχολής P.M.T.P (Κηφισιάς28 & Παπαδάκη, Νέο Ηράκλειο). Η ακρόασηθα γίνει από την ίδια τη Σία Κοσκινά.

Διαδικασίαακρόασης και όροι συμμετοχής:

Οιεπιλαχόντες θα περάσουν από ακρόασητραγουδώντας ένα τραγούδι της αρεσκείαςτους και θα κληθούν να διεκπεραιώσουνμια απλή χορογραφία, που θα τους δοθείεκείνη τη στιγμή, προκειμένου ναδιαπιστωθούν: το ταλέντο, η ικανότητα,η μουσικότητα και η αντίληψή τους.

Ηδιαδικασία της ακρόασης είναι απαραίτητηγια τη διεκδίκηση της υποτροφίας. Σεκαμία περίπτωση η υποτροφία δε μεταφέρεταισε άλλο άτομο, παρά μόνο στον επιλαχόντα.Γονείς που εκπροσωπούν τα παιδιά τουςθα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχήαναφέροντας το όνομα και τα λοιπά τωνπαιδιών.

Λίγαλόγια για το τμήμα εφήβων:

«ΤEEN`SSTUDIO» για εφήβους από 13-17 ετών

Οργανωμένατμήματα χορού και τραγουδιού, πουαπευθύνονται σε εφήβους από 13 έως 17,λειτουργούν που, για 3 ώρες την εβδομάδα,τους προσφέρουν τη δυνατότητα καλλιτεχνικήςανάπτυξης και δημιουργικής εκτόνωσης,χαράς & διασκέδασης! Για τους εφήβουςμας επιλέγουμε αγαπημένα μιούζικαλόπως: Grease, Mamma mia, Fame, Dirty Dancing, High SchoolMusical, Glee κ.α. Επίσης, διδάσκονται τηντεχνική του song & dance, επάνω σε χορευτικάτραγούδια των πιο αγαπημένων pop stars:Beyonce, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Rihanna, MichaelJackson, Ricky Martin, Jennifer Lopez κ.α.

«Διότιγια να αναπτυχθούν σωστά οι δεξιότητέςτους, ώστε να πετύχουν υψηλότερουςστόχους κατά την ενηλικίωσή τους, θαπρέπει η εκπαίδευσή τους να ξεκινά απότα νεανικά τους χρόνια, ακριβώς όπωςσυνηθίζεται και στο εξωτερικό!»

ΣίαΚοσκινά

Λίγαλόγια για την σχολή:

Ησχολή της P.M.T.P method, είναι η αρχή μιαςνέας εποχής... Μιας εποχή που η τέχνη θαείναι πιο αληθινή από ποτέ, γιατί θαενεργοποιείται από μια βαθύτερη ανάγκη,να υπάρξουμε σημαντικά μέσα από τηδημιουργία! Καλώς ήλθατε!»

ΣίαΚοσκινά

Τατμήματα της σχολής

FULLCOURSE professionals: 3ετής φοίτηση επαγγελματικήςκατάρτισης- Μαθήματα χορού, τραγουδιού,υποκριτικής & musical performance.

ONEYEAR COURSE professionals: 1ετής φοίτηση εξειδίκευσης- Advanced level. Μαθήματα χορού, τραγουδιού,υποκριτικής & musical performance.

PRE-FULLCOURSE: Ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίαςγια αρχάριους που επιθυμούν να ενταχθούνστο Full Course(διάρκεια ένα εξάμηνο ή έτος).

FREECOURSE: Ελεύθερα μαθήματα χορού (all styles),τραγουδιού, υποκριτικής & musicalperformance (τμήμα αρχαρίων και προχωρημένων).

TEEN`SSTUDIO- ΦΥΤΩΡΙΟ : για εφήβους από 13-17 ετών.Μαθήματα χορού, τραγουδιού, υποκριτικής& p.m.t. Performance.

P.M.T.PZOO: Children's musical theatre class για τους μικρούςμας φίλους 7-12 ετών.

MUSICALFACTORY:Ένα τμήμα αρχαρίων ενηλίκων πουαπευθύνεται σε ηθοποιούς που επιθυμούννα βελτιώσουν τον χορό και το τραγούδιτους.

STAGEPERFORMANCE: Τμήμα σκηνικής παρουσίας -απευθύνεται σε τραγουδιστές που επιθυμούννα βελτιώσουν τη σκηνική τους παρουσία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ"P.M.T.P." ΣΤΟΥΣΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ:

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ -CD & DVD-

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΟΜΑΔΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΗΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ -ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

"SUMMERSCHOOL" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΥΟ ΕΩΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ3-10 ΗΜΕΡΩΝ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Οιεγγραφές έχουν ξεκινήσει. Έναρξημαθημάτων, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013.

Keywords
Αναζητήσεις
pmtp σχολη υποτροφιες
Τυχαία Θέματα