Κεφαλοννιά: Δέχτηκε επίθεση ο αντιδήμαρχος

Έντονος διαπληκτισμός, με τραυματίες έναν λιμενικό και τον αντιδήμαρχο, σημειώθηκε στην Κεφαλονιά. Ειδικότερα, στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας, με πρωτοβουλία του δήμου, διεξαγόταν ανέλκυση πλωτής εξέδρας, παρουσία δύο λιμενικών, που χρησιμοποιείτο για την πρόσδεση σκαφών. Η συγκεκριμένη εξέδρα που την διεκδικεί κάποιος ιδιώτης, σύμφωνα με το λιμενικό, ήταν στην περιοχή πάρα πολύ καιρό και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαν σπάσει κάποιες αλυσίδες εγκυμονούσε κινδύνους για τη διέλευση των σκαφών.

Στο σημείο έφθασε φουσκωτό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται

με τους παρευρισκόμενους. Δύο από αυτούς επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο του νησιού,τον οποίο χτύπησαν και τραυμάτισαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι, ενώ στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας λιμενικός. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλλονιάς. Ο αντιδήμαρχος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε, ενώ ο λιμενικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία.Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα