Επίθεση κατά Σαμαρά

Τη θέση ότι «μόνος και όλο πιο επιτακτικός δρόμος για τη διάσωση της χώρας, είναι η προοδευτική ανατροπή, η οποία αποτελεί και τη μόνη εγγύηση για διέξοδο και τη σταθερότητα για τα λαϊκά συμφέροντα», διατύπωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας το απόγευμα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό θεωρώντας τον υπεύθυνο

για την ένταση των αγορών την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η αναταραχή των αγορών στη χώρα μας υπήρξε σφοδρότερη εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά». Πρόσθεσε ότι ο κ. Σαμαράς «έπεσε στην προεκλογική παγίδα που έστησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που θα έχει βαρύτατο τίμημα για τον τόπο», ενώ εκτίμησε ότι η Ελλάδα «με την κυβέρνηση Σαμαρά και μετά την ανώμαλη προσγείωση και παράδοση της, εισέρχεται σε μια νέα φάση της μνημονιακής της περιπέτειας εξίσου βασανιστική με την πρώτη».

Για « νέο ραγιαδισμό» κατηγορεί την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και τον υπουργό Εσωτερικών Κυριάκο Μητσοτάκη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή δηλώσεις των δύο κυβερνητικών παραγόντων.

«Το δίδυμο Κυρ. Μητσοτάκης και Σ. Βούλτεψη διαθέτει πράγματι αρκετή φαντασία. Μόνο που αυτή τη φαντασία τη σπαταλάει για να ανακαλύπτει φαντάσματα στο ΣΥΡΙΖΑ και για να προωθεί ένα νέο ραγιαδισμό. Βρίσκονται σε καλό δρόμο, να τον συνεχίσουν», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα