Κατέκτησε το ICC η Γιουνάιτεντ (video)

H Λίβερπουλ προηγήθηκε με τον Τζέραρντ, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε το ICC στον τελικό του μεγάλου τουρνουά στο Μαϊάμι.
Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ ήταν εκείνη που έδειχνε να έχει μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Λίβερπουλ προηγήθηκε από το 14' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέραρντ, το οποίο είχε κερδίσει ο Στέρλινγκ. Οι κόκκινοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους από εκείνο το σημείο και θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0.

Αυτό όμως

δεν έγινε και στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στο 55' ο Ρούνεϊ ισοφάρισε όταν πήρε την όμορφη μπαλιά του Τσιτσαρίτο κι εκτέλεσε με τη μία. Δεν πέρασαν μάλιστα περισσότερα από δύο λεπτά για να έρθει το ματς τούμπα, με το σουτ του Μάτα να κοντράρει και να κάνει το 2-1 μέσα από την περιοχή.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με δυνατό σουτ ο Λίνγκααρντ στο 88', κλειδώνοντας τη νίκη της Μάντσεστερ που τις έδωσε τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά των πρωταθλητών.

Γιουνάιτεντ (Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Τζόους, Σμόλινγκ, Έβανς (46' Μπλάκετ), Βαλένσια (9' Σο), Γιανγκ, Φλέτσερ (46' Κλέβερλι), Ερέρα (78' Λίνγκαρντ) Μάτα (69' Καγκάουα), Ρούνεϊ, Ερνάντες (69' Νανί)

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Κέλι, Σκρτελ, Σακό (74' Τουρέ), Τζόνσον, Τζέραρντ (63' Λούκας), Άλεν (62' Τσαν), Χέντερσον, Κοουτίνιο (77' Πέτερσον), Στέρλινγκ, Λάμπερτ (63' Άιμπ)

Keywords
Τυχαία Θέματα