Καταθέτει σήμερα ο Π. Μπαλτάκος

Πριν από λίγο ο Τάκης Μπαλτάκος μετέβη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε η συζήτηση με τον Ηλία Κασιδιάρη κι ενώ η Χρυσή Αυγή να απειλεί με δημοσιοποίηση νέων συνομιλιών.

Μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθεί και η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου. «Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο, γι' αυτό και απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Αυτά πλέον είναι δουλειά της δικαιοσύνης» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται να συμμετέχουν στην κυβέρνηση πρόσωπα που «χαριεντίζονται με την Χρυσή Αυγή» τόνισε ο γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Νίκος Ανδρουλάκης. Ωστόσο, δεν έθεσε θέμα υποψηφιότητας Κρανιδιώτη για την Ευρωβουλή, λέγοντας: «άλλο το ευρωψηφοδέλτιο κάθε κόμματος κι άλλο η κυβέρνηση».

«Δεν έχει κλείσει το θέμα Μπαλτάκου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Σημείωσε ότι δεν συνιστά μεμονωμένη περίπτωση στην κυβέρνηση αναφέροντας «εξ όνυχος τον λέοντα... Έχουμε κι άλλα παραδείγματα συγκεκριμένα όπως ότι δεν υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος και νόμος για τη χορήγηση της ιθαγένειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα