Καταθέσεις σοκ για Χρυσή Αυγή

Νέες καταθέσεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τόσο για τη δολοφονία Φύσσα, όσο και για σειρά επιθέσεων κατά μεταναστών ή ακόμα και απειλές κατά αιρετών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ΤΟ ΒΗΜΑ.

Σε κατάθεση που έδωσε 37χρονος αυτόπτης μάρτυρας, που από το μπαλκόνι του σπιτιού του είδε ολόκληρη τη σκηνή της εν ψυχρώ δολοφονίας

του Παύλου Φύσσα, ανέφερε ότι πριν μαχαιρωθεί ο άτυχος μουσικός είχε ξυλοκοπηθεί από τρία άτομα που φορούσαν μαύρες μπλούζες.

Ο κοινωνικός λειτουργός και μέλος των Γιατρών του Κόσμου Αναστάσιος Υφαντής ανέφερε ότι στις ρατσιστικές επιθέσεις μέλη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν και σκύλους, επιτίθενται με γροθιές, κλωτσιές και λεκτικές εξυβρίσεις και καταστρέφουν τα έγγραφά τους.

Ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, ανέφερε ότι ο τοπικός βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας τον πλησίασε λέγοντάς του «θα σε λιώσω, θα σε σφάξω γιατί μυαλό δεν έχεις βάλει» και στη συνέχεια τον πέταξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πλάτη. Σε άλλο περιστατικό του έκανε μιμιτική κίνηση ότι θα του κόψει το λαρύγγι. Ο δήμαρχος Νεμέας Ευάγγελος Ανδριανάκος, ανέφερε περιστατικό μεταμεσονύκτιας τηλεφωνικής κλήσης που δέχθηκε από τον Στάθη Μπούκουρα το βράδυ της εκλογής του το καλοκαίρι του 2012 στην οποία του είχε πει:«Από εδώ και στο εξής θα γίνω η σκιά σου και θα σε κάνω να πετάγεσαι από τον ύπνο σου».

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα