Καταγγέλει προσπάθεια σπίλωσης

Λασπολογίες και προσπάθεια σπίλωσης χαρακτήρισε μέσω του Αθήνα 9.84 ο πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ότι, ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός, η τεχνική εταιρία στην οποία είναι μέτοχος κατά 50% υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου έναντι του ποσού των 3,9 εκατ. ευρώ.

"Η εταιρία πήρε με διαγωνισμό πριν 1,5 χρόνο το συγκεκριμένο

έργο. Εγώ αποχώρησα μόλις υπουργοποιήθηκα. Έκλεισα το επάγγελμα, παρέδωσα το εργολαβικό πτυχίο και κατέθεσα τα χαρτιά μου για σύνταξη", είπε τονίζοντας ότι 40 χρόνια η ιστορία του στην αριστερά και στο επάγγελμα είναι ικανά για να μην μπορεί κανείς να του καταμαρτυρήσει τίποτα.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στις απαντήσεις που έδωσε, μέσω Αθήνα 9.84, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ σε άλλη ανακοίνωση αναφέρει: "Τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση".

Keywords
Τυχαία Θέματα