Καταιγισμός δώρων

Το Techflash, ξέρει ότι καλοκαίρι δίχως gadgets δεν «τραβάει» κι οργανώνει διαγωνισμό για συνολικά 20 τυχερούς.

Με πολλούς τρόπους και μέσα από διάφορες εκπομπές του Αθήνα 9.84. Γι αυτό συντονιστείτε και ακούστε τις εκπομπές «Επόμενη Δόση» (07.00 - 09.00), «Όσα μου 'μαθε η μέρα» (17.00 - 18.00) και «The Real Students of Athens»,

καθώς και στο blog του Αθήνα 9.84 «Techflash» και κερδίστε τρία πολύχρωμα αδιάβροχα ρολόγια Time2Go, προσφορά του Ouaou.gr.

Τα Ρολόγια Time2Go είναι βολικά, ζωηρά, κουλ, φάνκυ και απίθανα λεπτά... Πρόκειται για τα πιο λεπτά αδιάβροχα ρολόγια - βραχιόλια από σιλικόνη σε τρελά, χαρούμενα χρώματα για όσους είναι πάντα... Time2Go!

Διατίθενται σε 9 έντονα χρώματα (λευκό, μαύρο, γαλάζιο, ανοιχτό μοβ, ροζ, πράσινο, κίτρινο, γκρι,πορτοκαλί). Ιδανικά για κάθε νέο στην ηλικία, αλλά και στην καρδιά!

Στείλτε μας email στο [email protected] με θέμα Time2Go και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς ή τυχερές που θα το «βγάλουν» βόλτα αυτό το καλοκαίρι.

Δε σας φτάνουν τρία; Καθημερινά 7 με 9 το πρωί στην εκπομπή «Η επόμενη Δόση» με την Δώρα Σαρρή και τον Γιάννη Παπαγεωργίου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε επτά (7) ρολόγια Time2Go. Αν πάλι δεν είστε πρωινοί «τύποι», η εκπομπή «Τι μας έμαθε η μέρα» με τον Κώστα Ράπτη σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε τέσσερα (4) Time2Go, καθημερινά στις 5 με 6 το απόγευμα.

Θέλετε ακόμα περισσότερα; Η εκπομπή «The Real Students of Athens» με την Νάντια Σκεπετάρη, Δέσποινα Δευτεραίου και την Χρύσα Παρασκευάκη, σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ακόμα έξι (6) πολύχρωμα αδιάβροχα ρολόγια Time2Go.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 Ιουλίου και θα μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημά του ouaou.gr, που βρίσκεται εντός του σταθμού του μετρό Συγγρού - Φίξ, από τις 3 Ιουλίου με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Στείλτε μας «email» στο [email protected]

Ακολουθήστε μας στο www.twitter.com/techflash984

Βρείτε μας στο Google+ 

Keywords
Τυχαία Θέματα