Καπνός τα εισιτήρια

Το sold out για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός, με τα πωληθέντα εισιτήρια να αγγίζουν τις 70.000, ανακοινώνει σήμερα η ΑΕΚ.
Υπολογίζεται πως 69.618 εισιτήρια έκαναν φτερά και ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζει μια μαγική ατμόσφαιρα για το παιχνίδι της χρονιάς. Μέσα
στη μέρα αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για το sold out. Από την άλλη οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να διασφαλίσουν πως δεν θα συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτίθεται να έχει επαφή με τους οργανωμένους, ενώ παλαίμαχοι της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία αντιπροσωπεία τους να βρεθεί στην κερκίδα των φανατικών για να «ελέγχουν» καλύτερα την κατάσταση. Παράλληλα, από το Σάββατο τοποθετείται ειδικό προστατευτικό δίχτυ στο πέταλο που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί. Άλλωστε οι ποινές που έχουν προαναγγελθεί από τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, ο οποίος αναμένεται να αποδεχτεί την πρόσκληση του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, να παρακολουθήσουν μαζί το ματς από τα επίσημα, είναι αυστηρές, ενώ παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον διαιτητή να διακόψει ανά πάσα στιγμή το παιχνίδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα