Καλή εικόνα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο στο φιλικό με την Ρίζεσπορ, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια, χαμένο πέναλτι, αλλά ο Φουστέρ συνδύασε την καλή του εμφάνιση με το γκολ της νίκης 1-0 στο φινάλε της αναμέτρησης.
Αφολυ έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, τελικά

στο τέλος κατάφερε να συνδυάσει την καλή του εμφάνιση και με νίκη κόντρα στην Ρίζεσπορ, 1-0, ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερό του τεστ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» έδςιξαν στοιχεία της εικόνας που θέλει ο Μάρκο Σίλβα και ο Φουστέρ στο φινάλε τους χάρισε τη νίκη.

Με όπλο την υπομονή και την καλή κυκλοφορία στα πρώτα 45λεπτά, έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ντοσεβί (22'), όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Η καλή εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ στάθηκε άτυχος στο 63ο λεπτό, όταν ο Φουστέρ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από την «άσπρη βούλα». Τελικά, ο Ισπανός ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του αυτό που κυνηγούσε, βρίσκοντας δίχτυα στο 83ο λεπτό. Το τρίτο δοκάρι ήρθε από τον Ολαϊταν στο 88ο λεπτό. Ντεμπούτο για τον Στέφανο Καπίνο, που πήρε την θέση του Ρομπέρτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46' Καπίνο), Μαζουακού (71' Σαλίνο), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουΐ), Ζντίελαρ (46' Κασάμι), Μπουχαλάκης (73' Γιαταμπαρέ), Ντοσεβί (46' Ντουρμάζ), Φορτούνης (62' Κολοβός), Τσόρι (62' Φουστέρ), Χάρα (71' Ολαϊτάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα