Και ο Γκαρθία στην ... «κόκκινη» λίστα

Διάφορες περιπτώσεις προπονητών που μπορούν να διαδεχθούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζουν στον Ολυμπιακό.Το νέο όνομα που μπήκε στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Λουίς Γκαρθία της Χετάφε.

Ο 39χρονος προπονητής φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τους Πειραιώτες και είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να εργάζεται στην Ελλάδα, συμμετέχοντας μάλιστα

στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός απάντησε ότι «έχω συμβόλαιο με τη Χετάφε διάρκειας τριών ετών. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι εκείνα του Μίτσελ της Σεβίλλης και του Μαρτίνεθ της Λεβάντε.

Επίσης, μέσα στο κόλπο είναι ο Μανθάνο, ο Καπαρός και ο Μεντιλιμπάρ της Οσασούνα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ουνάι Έμερι, ο μανατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Απολύτως τίποτα. Ξέρω τι γράφεται στην Ελλάδα, όμως αν δεν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Βαλένθια δεν θα μιλήσω.

Σεβόμαστε και εγώ και ο Ουνάι τη Βαλένθια και από τη στιγμή που παίζει ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε ένα μήνα θα ήταν μεγάλη απρέπεια από πλευράς μου να πω οτιδήποτε για το μέλλον του πελάτη μου. Αν έχει προτάσεις από Αγγλία ή άλλες χώρες; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν αν έχει ή δεν έχει, ξέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα