Και άλλη ισοπαλία (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Νότια Κορέα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Πρόσωπα της βραδιάς; Δύο αλλαγές. Ο Λι Κεούν Χο και ο Κερζάκοφ που πέτυχαν τα γκολ. Και τραγική φιγούρα του αγώνα ο τερματοφύλακας των Ρώσων, ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του στο τέρμα των Νοτιοκορεατών.

Από

τη στιγμή που η Νότια Κορέα είχε στη σύνθεση της τον Λι Γιουνγκ, τον Λι Τσου Γιονγκ και ήρθε από τον πάγκο της ο Λι Κεούν Χο ήταν βέβαιο ότι αν έβαζε γκολ κόντρα στη Ρωσία, θα το πετύχαινε ο... Λι. Οπερ και εγένετο.

Με σκόρερ τον Λι Κεούν-Χο έπειτα από... γκάφα του Ακινφέεφ (έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του), οι Νοτιοκορεάτες πήγαν να κάνουν την έκπληξη, ανοίγοντας το σκορ στο 68' με μακρινό σουτ.

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ο Φάμπιο Καπέλο έριξε στο παιχνίδι τον Κερζάκοφ και στο 74' έπειτα από περιπετειώδη φάση κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Εστέννκο, Κομπάροφ, Γκλουσάκοφ, Φαϊζούλιν, Ζιρκόφ (71' Κερζάκοφ), Σατόφ (59' Τζαγκόεφ), Σαμέντοφ, Κοκόριν.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Σουνγκ-Ριόνγκ, Λι, Κιμ, Χονγκ, Γιουν, Χαν, Λι, Σουνγκ-Γεούνγκ (83' Κιμ), Κου, Χέουνγκ Μιν, Τσου-Γιουνγκ (56' Λι).

Keywords
Τυχαία Θέματα