Ιστορικό το «Όχι»

Ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε το «Όχι» της Κύπρου, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο 7ο συνέδριο της Νεολαιας του κόμματος, καθώς συνιστά το πρώτο όχι στους διαρκούς εκβιασμούς και στη νεοφιλελεύθερη ηγεμονία της στρατηγικής της Μέρκελ στην Ευρώπη. «Όσοι ηγεμονεύουν σήμερα στην Ευρώπη μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση

της». Ήρθε η ώρα για μια νέα αριστερή κυβέρνηση που δεν θα είναι μια απλή αλλαγή αλλά ανατροπή ενός φαύλου καθεστώτος του πελατειακού συστήματος και της αποκαθήλωσης της πρωτοκαθεδρίας του χρηματοπιστοτικύ συστήματος, υποστήριξε.

Απευθυνόμενους στους νεολαίους του κόμματος ζήτησε να αμφισβητούν δημιουργικά το κόμμα και να δίνουν μάχες με αναφορά στην κοινωνιά και οχι στα κομματικά γραφεία.

Για παραλήρημα του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του, λέγοντας ότι δεν έχει καταλάβει τι γίνεται στην Κύπρο, ούτε στην Ευρώπη.

«Η εθνική ανευθυνότητα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς κορυφώνεται και εξάγεται από την Ελλάδα στην Κύπρο χωρίς σεβασμό στην αγωνία του κυπριακού λαού», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τη προηγούμενη είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα