Ισπανικός και ιταλικός τύπος αποθεώνει Μπάρτσα

Ο Ισπανικός αλλά και ο Ιταλικός Τύπος υποκλίνεται σήμερα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι για την μαγική βραδιά των Καταλανών και την οδυνηρή της Μίλαν.

«Αποθέωση στο Καμπ Νόου! Κάναμε την #ανατροπή! Ο Μέσι ηγέτης, με δύο γκολ, σε μία λαμπρή Μπάρτσα που πήρε τη μεγάλη πρόκρισξη. Ο Τίτο επιστρέφει στις 25 Μαρτίου και θα δώσει το παρών στους «8», τονίζει η Sport.

«Τι νύχτα!», γράφει η El Mundo Deportivo,

στα καταλανικά, έχοντας τον Ζόρντι Άλμπα σε στιγμές... έκστασης! «Μία Μπάρτσα κολοσσιαία έφτασε στην έκσταση στο Καμπ Νόου μία νύχτα μαγική με έναν Μέσι θεό. Ο Βιλανόβα θα είναι παρών για να κατευθύνει την ομάδα στην επόμενη φάση».

Η As από την πλευρά της βλέπει... clasico στον ορίζοντα: «Ανατροπή και καθ' οδόν για το περίφημο clasico. Ο Μέσι (2), ο Βίγια και ο Ζόρντι Άλμπα κατεδάφισαν μία χαλαρή Μίλαν», τονίζει η As και προσθέτει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάρτσα πηγαίνουν μαζί στην κλήρωση της Παρασκευής. Βίγια: "Με ωραίες μέρες σαν αυτή ξεχνάς όλα τα κακά"».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το μεγάλο ματς και η Marca, που με τη σειρά της ονειρεύεται clasico στο Tσάμπιονς Λιγκ: «Επέστρεψε η Μπάρτσα. Οι αθουλγράνα κατάφεραν την επιστροφή που τους έλειπε. Ο Μέσι κατάστρεψε τους χαλαρούς ροσονέρι με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βίγια και ο Άλμπα ολοκλήρωσαν την αγγαρεία. Ο Νιάνγκ μπορούσε να αλλάξει την πρόκριση με ένα σουτ στο δοκάρι ενώ το ματς ήταν 1-0. Πρωτάθλημα πολυτελείας. Ακόμα ένα -μεγα-κλάσικο στον ορίζοντα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κορυφή της Ευρώπης, αναφέρει η Marca.

«Μάθημα από τον Μέσι. Η Μπάρτσα ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν με ένα βαρύ 4-0. Γίγαντας ο Αργεντινός. Δοκάρι του Νιάνγκ στο 1-0», αναφέρει η ιταλική gazzetta dello sport, έχοντας πρωτοσέλιδο -τι άλλο;- τον Μέσι! «Υπερβολικά πολύ Μέσι», τονίζει η Corriere και στέκεται στον Αργεντινό: «Σόου του φαινόμενου, ανατροπή της Μπάρτσα: 4-0. Δύο ο Μέσι, μετά ο Βίγια και ο Ζόρντι Άλμπα και οι ροσονέρι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ».

Η Tuttosport κάνει τον παραλληλισμό με την ψηφοφορία για τον νέο Πάπα που εξελίσσεται: «Μαύρος καπνός», τονίζει χαρακτηριστικά, σημάδι που βγαίνει από την καπνοδόχο Καπέλα Σιστίνα όταν δεν προκύπτει νέος Πάπας!



Πηγή:Pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα