Ίσως έως το τέλος της εβδομάδας η λίστα

Η Ελλάδα μπορεί να υποβάλει έως το τέλος της εβδομάδας μία λίστα μεταρρυθμίσεων η οποία θα ανοίξει το δρόμο για την εκταμίευση βοήθειας στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης της χώρας, αναφέρει στο Bloomberg ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.
Οι διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο της λίστας βρίσκονται σε εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αναφέρει η ίδια πηγή. Η λίστα θα συζητηθεί στο EuroWorking Group
πριν παρουσιαστεί στο Eurogroup.

Παράλληλα όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να ακυρώσει την ομιλία του την Τρίτη στο Λονδίνο καθώς οι συνομιλίες για τη λίστα μεταρρυθμίσεων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακόμη, οι συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο συνεχίζονται σήμερα στην Αθήνα σχετικά με τα δημοσιονομικά θέματα, ενώ η αναθεώρηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων μπορεί να ξεκινήσει εντός των επόμενων δύο ημερών, δήλωσε άλλος αξιωματούχος στο Bloomberg που εκπροσωπεί τους πιστωτές της χώρας.

Οι αξιωματούχοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της δεν είναι δημόσιες.

Πηγή:www.capital.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα