Ισοπαλία με αποδοκιμασίες

Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε ο Παναθηναϊκός που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Τρίπολης προκαλώντας με την λήξη του αγώνα τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του.
 
Οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 10'. Σε μια περίεργη φάση, καθώς κάλλιστα ο Κουκουλάκης θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο Τριφύλλι. Ο Κουίνσι πολύ ωραία είδε τον Χριστοδουλόπουλο μέσα στην περιοχή αυτός

πέρασε και τον Φούλοπ που του έβαλε την προβολή, στο ριπλέι φάνηκε πως ο γκολκίπερ του Αστέρα βρίσκει το πόδι του Χριστοδουλόπουλου, ο Λάζαρος όμως συνέχισε τη φάση ανοίγοντας λίγο παραπάνω το κοντρόλ μην μπορώντας να πλασάρει και πέφτοντας εν συνεχεία στο έδαφος ζητώντας πέναλτι. 

Στο 80' ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα λόγω σωστής αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κουκουλάκη. Την ίδια ώρα από την εξέδρα των φίλων του Παναθηναϊκού ακουγόντουσαν συνθήματα που καλούσαν τους πράσινους να παίξουν μπάλα.
Γήπεδο:  ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Νίκος Δημόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Παρατηρητή: Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής)

Καιρός: Αίθριος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (Ζέκα 73'), Μαυρίας (Σισοκό 46'), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (Πετρόπουλος 61'), Κουίνσι

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης (Ντε Μπλάσις 66'), Τσαμπούρης, Ουσέρο, Άλβαρες, Ναβάρο (Καλαντζής 90'), Ράγιος, Περόνε (Γιαλούσης 90').

Σκόρερ: -

Κάρτες:  Μπαρτολίνι (36΄κίτρινη), Σανκαρέ (56' κίτρινη), Τσαμπούρης (κίτρινη 67'), Τσαμπούρης (2η κίτρινη 80' - κόκκινη)

Keywords
Τυχαία Θέματα