ΙΣΑ: Ζητεί ξεκάθαρη θέση στα θέματα υγείας

Σε ανοιχτό διάλογο κάλεσε τους εκπροσώπους των κομμάτων ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προκειμένου να τοποθετηθούν στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο χώρο της υγείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εν όψει εκλογών της 17ης Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Tύπου ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης, καλεί όλα τα κόμματα που διεκδικούν την είσοδό τους στην Ελληνική Βουλή
«να πάρουν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη θέση πάνω σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα και μη επιδεχόμενα αναβολής επείγοντα προβλήματα, που ταλανίζουν τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας».

Το μοναδικό που απέμεινε πλέον στον ελληνικό λαό είναι η Υγεία του, για να μπορέσει να ανέβει το Γολγοθά που του επιφύλαξε η διαχρονική ανικανότητα των Κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης, τόνισε χαρακτηριστικά, ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι «η κοινωνική υπόθεση της Υγείας υπερβαίνει κατά πολύ ιδεολογίες και κόμματα και αποτελεί εθνική υπόθεση, που δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εργαλείο κομματικής εκμετάλλευσης και συνθηματολόγησης, όπως από πολλές πλευρές συνέβη μέχρι σήμερα».

Στον ανοιχτό διάλογο συμμετείχαν και εκπρόσωποι των κομμάτων. Τη ΝΔ εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Μάνος Αγγελάκας, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο υπεύθυνος για τα θέματα Υγείας Νικόλαος Μανιός, το Κ.Κ.Ε η Αφροδίτη Ρέντζιου, τους Οικολόγους-Πράσινους ο Ανίκητος Μακρένογλου, το ΛΑ.Ο.Σ. ο Ανδρέας Παπαμιχαήλ Αναπληρωτής Γραμματέας και ο Βασίλης Αρμόνης, την Δημοκρατική Συμμαχία ο Γιώργος Μπουλμπασάκος και την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ο Σπύρος Αντωνόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα