Η Τρίπολη κρίνει την 11αδα του Παναθηναϊκού

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ, θα περιμένει ο Παναθηναϊκός πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο στις 19:15-Novasports1, προκειμένου να αποφασίσει για την 11αδα.
Ο τεχνικός των πρασίνων θα αποφασίσει για την ενδεκάδα της αναμέτρησης ανάλογα με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Τρίπολης. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει βαθμούς και
ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση της πρώτης θέσης με νίκη επί του Ατρομήτου, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τα βαριά «χαρτιά» του. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το διπλό μέσα στην Τρίπολη τότε όλα θα κριθούν αναφορικά με την πρώτη θέση, την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Πάντως, δεν αποκλείεται ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του προκειμένου να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα ματς.

Μια ενδεικτική ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα αποτελείται από τους Καπίνο στον άσο, τους Κουτρουμπή και Μέντες στο κέντρο της άμυνας, τον Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο και τον Νάνο στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή σε σχήμα ρόμβου θα ξεκινήσουν οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας και στην επίθεση οι Καρέλης και Μπεργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα