Η τέλεια αλλαγή χρονιάς!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και τα επόμενα σχέδιά μας αφορούν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ποια είναι όμως τα ομορφότερα μέρη στον πλανήτη για να αλλάξει κανείς χρονιά και να υποδεχθεί το 2012; Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν για τους περισσότερους από εμάς ώστε να οργανώσουμε ένα τέτοιο ταξίδι, παρ' όλα αυτά, επειδή τα όνειρα δεν πεθαίνουν ποτέ, ταξιδέψτε, έστω και εικονικά, μαζί μας στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη

για το New Year's Eve.

Νέα Υόρκη

Λίγα μέρη στον κόσμο είναι τόσο διάσημα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όσο η Νέα Υόρκη. Με την Times Square να βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων, με εκατομμύρια κόσμου να περιμένουν την πτώση της περίφημης μπάλας των 6 τόνων, οι εορτασμοί ξεκινούν από τις 6 το απόγευμα και συνοδεύονται από παραστάσεις διάσημων καλλιτεχνών. Μακάρι να είμασταν εκεί!

Λας Βέγκας

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας για να αλλάξουν χρονιά. Με την «παράδοση» να ικανοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τυχερά παιχνίδια, πυροτεχνήματα και γιορτινή ατμόσφαιρα, σίγουρα είναι από τα ιδανικά μέρη για ένα τέλειο New Year's Eve.

Λονδίνο

Με τα πυροτεχνήματα να προσφέρουν κάθε χρόνο εντυπωσιακό θέαμα, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι επισκέπτες των εορταστικών εκδηλώσεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη βρετανική πόλη. Φέτος, που το Λονδίνο ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τα 60 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο, όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα, καθώς οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με 3ωρη παρέλαση φιλαρμονικής, 10 χιλιάδες καλλιτέχνες που θα εκπροσωπούν 20 χώρες από όλο τον κόσμο, καθώς και συναυλίες.

Disney Ορλάντο

Το πασίγνωστο θεματικό πάρκο θα ανοίξει μία ώρα νωρίτερα (7 το πρωί) την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να υποδεχθεί παιδιά -και όχι μόνο- από όλο τον κόσμο και να τα διασκεδάσει με events καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στις 12 το βράδυ, θα ακολουθήσουν τα γνωστά πυροτεχνήματα, καθώς και εκδηλώσεις ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα.

Χαβάη

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να αλλάξει κανείς τη χρονιά. Η Χαβάη των δεκάδων δραστηριοτήτων, των πανέμορφων παραλιών και τον υπέροχων τοπίων, προσφέρει, μεταξύ άλλων, άπειρες δυνατότητες διασκέδασης σε κάποιο δημοφιλές club ή ακόμη και χαλάρωσης σε πιο ήρεμα τοπία. Η επιλογή είναι δική σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα