Η ώρα της πρόκρισης

Ώρα πρόκρισης απόψε για τον Ολυμπιακό. Για τέταρτη φορά στις 15 συμμετοχές του στο Champions League οι ερυθρόλευκοι θα είναι στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, αρκεί να νικήσουν απόψε στις 21.45, Νovasports 2, την Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το εισιτήριο

της πρόκρισης ακόμα κι αν δε νικήσει, με την προϋπόθεση όμως να φέρει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Μπενφίκα που υποδέχεται την αδιάφορη και ελλιπέστατη Παρί. Όμως πρέπει να το κάνει μόνος του και να αρπάξει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς η υπόθεση πρόκρισης είναι στα χέρια του.

Ο Μίτσελ δεν θα έχει απόψε στη διάθεση του τους Μήτρογλου και Μανιάτη, όμως για την ενδεκάδα υπάρχει μεγάλο πάθος από τους παίκτες και ο ισπανός έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Ο Ρομπέρτο θα είναι στην εστία, ο Σαλίνο, ο Χολέβας, ο Σιόβας και ο Μανωλάς στην άμυνα, με πιθανότητα όμως να παίξει και ο Αβρααάμ Παπαδόπουλος, σε περίπτωση που δεν είναι απολύτως καλά ο Σαλίνο, ως στόπερ με τον Σιόβα στα χαφ.

Ο Εντινγκά με τον Μασάντο διεκδικούν τη θέση δίπλα στο Σάμαρη στον άξονα, με περισσότερες πιθανότητες για τον Κογκολέζο.

Στην επίθεση γίνεται «σφαγή» με έξι παίκτες να διεκδικούν τέσσερις θέσεις. Πολλοί βλέπουν Σαβιόλα φορ, Τσόρι από πίσω και Φουστέρ, Κάμπελ στα άκρα. Όμως και ο Βάις με τον Ολαίτάν έχουν σοβαρές πιθανότητες για να είναι βασικοί.

Η Άντερλεχτ έχει έρθει με στόχο να χαλάσει τη γιορτή του Ολυμπιακού και να «εκδικηθεί» για το 0-3 των Βρυξελλών, όπως δήλωσαν ο προπονητής της και ο γκολκίπερ της. Ο δε πρόεδρός της ζητάει νίκη και περιμένει το ένα εκ. ευρώ της ΟΥΕΦΑ. Πιθανή ενδεκάδα: Προτό, Φαν ντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Ενσακαλά, Κλιέσταν, Ζιλέ, Πρατ, Ναχζάρ ή Βάργκας, Ατσεαμπόνγκ, Μίτροβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα