«Η ομάδα στα χέρια της Παναγιάς»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ίντερ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα θα περάσει... στα χέρια της Παναγίας και τον Μάιο θα χαμογελάσει!

«Είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν από 48 ώρες κάναμε δυο προπονήσεις που ήταν επιβεβλημένες να γίνουν.

Το φοβόμουν το πώς θα ήμουν. Πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί κάνουν πολύ καλή προσπάθεια και βέβαια κάνουν πολύ καλή ζωή.

Ήταν πολύ σημαντικό για τα παιδιά, για τον κόσμο, για

τον ΠΑΟΚ, για όλους», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. ειμαι πολύ ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι, δεν δεχθήκαμε φάσεις και πήγαμε πολύ καλά.

Στο επιθετικό κομμάτι θεωρώ πως γρήγορα θα είμαστε αυτοί που πρέπει, όταν θα είμαστε πιο φρέσκοι. Θα έρθει κι αυτό, θα το καταφέρουμε».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ανέφερε ακόμα ότι: «Η δουλειά που έγινε από την αρχή της προετοιμασίας είναι πάρα πολύ καλή. Είναι πολύ καλή και αρκετή η δουλειά που έγινε για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Δουλέψαμε πολύ και σωστά. Από εδώ και πέρα, η ομάδα είναι στα χέρια της Βασίλισσας, της Παναγίας που γιορτάζει αύριο.

Δεν σημαίνει βέβαια πως ο προπονητής τώρα θα κάθεται. Από εδώ και πέρα, θα δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ για τον ΠΑΟΚ. Κι επειδή έχω πολύ καλό προαίσθημα, τον Μάιο θα είμαστε πολύ καλά».

Τέλος, για την απουσία του Μακ, απάντησε: «Δεν σας ενημέρωσαν; Το παλικάρι έφυγε γιατί γεννούσε η γυναίκα του.

Έκανε και τον γιό, γεννήθηκε τώρα και μακάρι να τον πάρει υπό την προστασία της η Παναγιά. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και για αυτόν, από εδώ και πέρα ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα