Η νέα Mercedes F015

Όταν κάνει το ντεμπούτο του ένα πλήρες πρωτότυπο αυτοκίνητο στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων, παρά την επικείμενη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες αργότερα, τότε μάλλον πρόκειται για ένα γεγονός που ανυπομονούμε να δούμε, ένα κομμάτι από το μέλλον, μια μαγεία υψηλής τεχνολογίας. Η Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion είναι αυτό ακριβώς αλλά και κάτι περισσότερο. Το αυτοκίνητο αυτό αποτελεί το όραμα της Mercedes με σαλόνι που

«τυλίγει» και τους τέσσερις επιβάτες στην τεχνολογία και την άνεση.

Το F 015 είναι ένα είδος κολάζ φουτουριστικών τεχνολογικών εννοιών. Με υβριδικό κινητήρα μέχρι 684 μίλια μηδενικών εκπομπών (1.100 χιλιόμετρα) με τα 124 (200 χλμ) από αυτά με μπαταρία.

Η Mercedes παραμένει επίση σχετικά «ήσυχη» με το εξωτερικό, εκτός από το αυτονόητο χαμηλωμένο μπροστινό άκρο, ομαλή και βέλτιστη γραμμή οροφής, επίπεδο εμπρός παρμπρίζ." Σε αυτά θα προσθέσουμε ένα συνδυασμό χρωμάτων που θυμίζει την περσινή Όραμα G-Code έννοια, ένα από τα αγαπημένα μας το 2014.

Αλλά αυτό που κερδίζει είναι η καμπίνα σαλόνι. Τα περιστρεφόμενο εμπρός καθίσματα μπορούν να κοιτούν μπροστά όπως σε ένα κανονικό αυτοκίνητο, αλλά όταν δεν οδηγούμε μπορούν να περιστραφούν κοιτώντας τους πίσω επιβάτες δημιουργώντας ένα ευρύχωρο εσωτερικό χώρο. Τα καθίσματα περιστρέφονται αυτόματα κατά 30 μοίρες προς τα έξω, όταν οι πόρτες ανοίγουν, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να μπούμε και να βγούμε από το αυτοκίνητο.

Οι επιβάτες μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους αλλά και να παρακολουθούν και βίντεο. Οι οθόνες μπορούν να λειτουργούν μέσω αφής, με χειρονομίες αλλά και με οπτική ανίχνευση.

Το εσωτερικό καλύπτεται από συνδυασμό ξύλου καρυδιάς αλλά και μέταλλο, γυαλί και το λευκό του πάγου δέρμα Nappa.

Με 3D GPS, στερεοφωνική κάμερα, τρια επιπλέον ραντάρ μεγάλου βεληνεκούς, τέσσερα ραντάρ μικρής εμβέλειας στις γωνίες, ένα φανάρι παρακολούθησης, έγχρωμη κάμερα πίσω από το παρμπρίζ, και μια κάμερα πίσω παράθυρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα