Η «κατάρα» των Όσκαρ

Αν και η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα ενός ηθοποιού είναι η βράβευση με ένα Όσκαρ, στατιστικά αποδεικνύεται ότι το χρυσό αγαλματίδιο φέρνει και προσωπική απογοήτευση, ειδικά στις γυναίκες ηθοποιούς.

Διαζύγια, χωρισμοί, προβληματική προσωπική ζωή, αποτυχημένες επιλογές είναι κάποια από τα «δώρα» που παίρνουν οι ηθοποιοί μαζί με το πολυπόθητο βραβείο! Φαίνεται σαν να τους... ματιάζουν

2004: H Hillary Swank
συγκλονίζει με την ταινία «Million Dollar Baby» και παίρνει το δεύτερο όσκαρ καλύτερης ηθοποιού. Ο σύζυγός της ήταν τότε στο πλευρό της, αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισαν!

2006: Η Reese Whitherspoon βραβεύεται ως Καλύτερη Γυναίκα Ηθοποιός για τον ρόλο της στο «Walk The Line». Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Ryan Phillipe.

2008: H Kate Winslet παίρνει το όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Σφραγισμένα Χείλη» , λίγες μέρες μετά ανακοινώνει μετά το διαζύγιο της από τον σκηνοθέτη Sam Mendes

2009: H Sandra Bullock βραβεύεται για την ερμηνεία της στην ταινία «Σχέση Στοργής». Ο σύζυγος της, τότε την καμαρώνει. Πριν προλάβει να το χαρεί, ξεσπάει σκάνδαλο με τις απιστίες του Jesse James και χωρίζουν

Η Julia Roberts είχε υποσχεθεί ότι θα πει το μεγάλο «ναι» στον Benjamin Bratt μόλις κέρδισε το Όσκαρ. Το αγαλματίδιο το πήρε αλλά τον Bratt όχι, αφού εκείνος παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά την Μεξικανή καλλονή ηθοποιό Talisa Soto.

Ο «Ερωτευμένος Σέξπιρ» χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο στο Gwyneth Paltrow, η οποία δύο μήνες μετά χώρισε με τον Ben Affleck με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη!

Στην ίδια μοίρα η Halle Berry που χώρισε μετά την βράβευση της!
Keywords
Αναζητήσεις
oskar
Τυχαία Θέματα