Η Ευ. Κοντοσταθάκου στον ΑΘΗΝΑ984

H αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, με αρμοδιότητες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύα Κοντοσταθάκου, μίλησε στις 14/5 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Για τη νέα δράση του Δήμου Αθηναίων "Βγαίνουμε Αθήνα", μεταξύ άλλων είπε:

«Η αρχική μας ιδέα ήταν να ζωντανέψουμε πάλι την Αθήνα, να δείξουμε ότι είναι μια ασφαλής και όμορφη πόλη, όπου αξίζουν και οι δημότες
μας και οι επισκέπτες να τρώνε σε αυτήν, να πίνουν τον καφέ τους. Σαφέστατα δώσαμε και μια ελκυστική τιμή σε όλα αυτά, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα από τους πολίτες να συμμετάσχουν, οπότε πιστεύουμε ότι από αύριο, ξεκινώντας, θα κάνουμε την πρώτη κίνηση -από τη δική μας πλευρά-, τόνωσης της αγοράς και δυνατότητας των πολιτών να επισκεφτούν τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας...
Σε όλους άρεσε η ιδέα και τα καταστήματα από την δική τους μεριά, γιατί είδαν μια πρωτοβουλία του Δήμου στην κατεύθυνση του ζωντανέματος του κέντρου. Και από τους πολίτες - δημότες, γιατί είδαν μια πολύ ελκυστική τιμή, γιατί μιλάμε για 10 ευρώ μενού στα καταστήματα που συμμετέχουν, 5 ευρώ το ποτό και 2 ευρώ ο καφές για τις επόμενες τέσσερις Τρίτες...».

Και πρόσθεσε: «Όλοι θα πρέπει να έχουμε προσανατολισμό την πόλη μας, γιατί όλοι ζούμε σε αυτήν. Θέλουμε να είναι όμορφη, θέλουμε να την επισκέπτονται και Έλληνες και ξένοι, θέλουμε να είναι η πόλη που ξέραμε και μπορούμε να την φέρουμε σε ένα επίπεδο υψηλό, γιατί έτσι της αξίζει. Επομένως, όλες οι δράσεις που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση και βέβαια όταν ξεκινάνε από τον Δήμο Αθηναίων, νομίζω είναι παρά πολύ σημαντικές, γιατί δείχνουν το ενδιαφέρον μας για την πόλη, την Αθήνα».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα