«Η εποχή των μνημονίων ολοκληρώθηκε »

«Η εποχή των μνημονίων ολοκληρώθηκε για τη χώρα, η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο μνημόνιο» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο 13ο συνέδριο του ΣΕΤΕ.

Επίσης προειδοποίησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει πολιτική αβεβαιότητα, λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να καταργήσει όσα έχουν γίνει.

Άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι υπάρχουν και κάποιοι που ειρωνεύονται

ή προσπαθούν να καταργήσουν τέτοιες επιτυχίες.
Αναφερόμενος στον τουρισμό δήλωσε πως υπήρξε το μεγάλο στήριγμα της Ελλάδας στις δύσκολες στιγμές και παραμένει η ατμομηχανή και ο μοχλός επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Λύση στο θέμα των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων και τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία αναζητά η κυβέρνηση. Το ζήτημα θα συζητηθεί και στην απογευματινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βνιζέλο ενώ χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία διυπουργική σύσκεψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικεφαλής της τρόικα έχουν ζητήσει να υπάρξουν αυστηρότεροι όροι στη νέα ρύθμιση, που θα προβλέπει έως και 100 δόσεις, προκειμένου να αποτραπούν οι οφειλέτες που έχουν ενταχθεί σε παλαιότερες ρυθμίσεις να «μεταπηδήσουν» στη νέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα