Η επιχειρηματίας J Lo

Δυναμική εισβολή της Τζένιφερ Λόπεζ στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς η διάσημη σταρ ανακοίνωσε πως ξεκινά τη δημιουργίας αλυσίδας 15 καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και μιας ιστοσελίδας με την επωνυμία Viva Movil.

Όπως δήλωσε η ίδια, φιλοδοξία της είναι να κατακτήσει το λατινοαμερικάνικο καταναλωτικό κοινό, στο οποίο σκοπεύει να προωθήσει τις παροχές της εταιρίας Verizon. Γι αυτό το λόγο τα καταστήματα θα στελεχωθούν από δίγλωσσο προσωπικό.

Σύμφωνα με το ABC,

το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει στις 15 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη και θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι.

Οι ισπανόφωνοι των ΗΠΑ δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά με την κινητή τηλεφωνία. Μια εταιρία που στόχευε σε ισπανόφωνους καταναλωτές η Movida Communications αύξησε στα 40 εκατομμύρια δολάρια τα κέρδη της το 2007, ενώ τον επόμενο χρόνο κήρυξε πτώχευση.

Σε συνεργασία με τη Verizon η Λόπεζ θα είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες χαμηλού κόστους χωρίς συμβόλαια.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν αναζητούσε την είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, αλλά της προέκυψε. Η σταρ έχει στην κατοχή της μια εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών, αρωμάτων και ειδών ένδυσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα