Η ΕΟΕ επέβαλε... σιωπητήριο!

Ο σάλος που προκλήθηκε με την υπόθεση της Παπαχρήστου έχει θορυβήσει και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά, το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο απαγόρευσε στους αθλητές και τις αθλήτριες να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση που δεν αφορά αθλητικά θέματα και δεν σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου.

Το ίδιο είχε κάνει πριν από δέκα ημέρες η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας επιβάλλοντας μάλιστα πρόστιμο ύψους 100 χιλ ευρώ σε όποιον αθλητή παρέβαινε τον κανονισμό και όσο είναι εφικτό... έχει το κεφάλι της ήσυχο.

 Όσον για την παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο, αύριο το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη τελετή υποδοχής της ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Χωριό. Παρουσία όλων των αθλητών και των μελών της αποστολής που θα φοράνε ομοιόμορφη μπλε αθλητική ενδυμασία, θα γίνει η επίσημη είσοδος της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Χωριό και η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας δίπλα στις υπόλοιπες σημαίες των κρατών που μετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα