Έκθεση για τον Έρωτα

ΗBeetroot Design Group, μια πολυβραβευμένη ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού, παρουσιάζειτην νέα της έκθεση με τίτλο «Εros».

Με θέμα το βασικότερο και απλούστερο κίνητρο των ανθρώπων να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον: τον έρωτα! Οέρωτας, παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Beetroot ως μια αυτοτελής και άδολη ανθρώπινη πρακτική ουσιαστικής

σημασίας για την ατομική μας ισορροπία και όχι μόνο!


Η έκθεση με τίτλο "Eros" διαρκεί έως τις 18 Ιανουαρίου 2014 και παρουσιάζεται στην a.antonopoulou.art gallery, Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.



"Τοβασικό μας έρεισμα ήταν να δώσουμε κάτι θετικό, ζωντανό. Είδαμε ότι ο έρωτας μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να μην είναι τόσο σκυθρωποί, να είναι πιο χαρούμενοι. Ηέκθεση περιλαμβάνει μία εγκατάσταση που αποτελείται από πόστερ και πρωτότυπα έργα. Ουσιαστικά, είναι ένα μωσαϊκό από αφίσες που λειτουργεί ως ολόκληρο έργο και μπορείς να αποσπάσεις και κομμάτια. Δηλαδή, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει το έργο του και να το αποσπάσει από τον τοίχο, να το πάρει μαζί του. Περιλαμβάνει και κάποια ακόμη έργα, γλυπτά και πίνακες", είπε ο Αλέξης Νίκου, ιδρυτικό μέλος και designer της ομάδας Beetroot, ο οποίος μίλησε στον Αθήνα 98.4 και την εκπομπή "Ακούω φωνές;" με τη Νάνσυ Αγγελοπούλου.

Εκτόςόμως από την έκθεση η ομάδα Βeetroot ετοίμασε και μία εφαρμογή με τηνοποία μπορούμε να στείλουμε ηλεκτρονικές ευχές και αγάπη και ονομάζεται"The love generator".

Σχετικά με την εφαρμογή ο Αλέξης Νίκου είπε:

"Σκεφτήκαμενα φτιάξουμε ένα εργαλείο με το οποίο ο καθένας θα μπορεί να δώσει πρωτότυπες και χιουμοριστικές ευχές. Κάναμε εικονογραφήσεις από χαρακτήρες που είναι φαινομενικά αντίθετοι, όπως για παράδειγμα ο λύκος και το γουρουνάκι, ο Batman και ο Joker... Αυτοί οι χαρακτήρες αγκαλιάζονται και προτρέπουν και τον υπόλοιπο κόσμο να αγαπηθεί και να αγκαλιαστεί".

http://www.beetroot.gr/love/

Keywords
Αναζητήσεις
τι ειναι ο ερωτας; εκθεση, ekthesi gia ton erota
Τυχαία Θέματα