Η Αθήνα της Hislop

Την «Ομορφιά της Αθήνας» θα περιγράψει και θα μοιραστεί με το κοινό η Victoria Hislop την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου, στις 21.00. Η Victoria Hislop λάτρεψε την πόλη της Αθήνας από την πρώτη στιγμή που την επισκέφτηκε, τη δεκαετία του ‘80. Από

τότε, την επισκέπτεται τακτικά χωρίς να αγνοεί τα μικρά της σοκάκια, τα παραδοσιακά καφενεία, τους ανθρώπους που επιλέγουν μικρές γειτονιές για να ανοίξουν τα καταστήματά τους. Θα περιηγηθούμε μαζί της από τα Πατήσια και την Ακρόπολη, στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, την Πλάκα και στα μέρη που εκείνη αναγνώρισε την ομορφιά της Ελλάδας. Θα μοιραστεί όλα όσα ένιωσε και είδε στις επισκέψεις της στην πόλη αυτή.

Δίπλα της θα είναι ο Νίκος Βατόπουλος, υπεύθυνος της ομάδας «Κάθε Σάββατο στην Αθήνα», ο οποίος θα της θέσει ερωτήσεις και θα συζητήσει μαζί της για την πόλη και τις ομορφιές της. Η ομιλία της θα γίνει στα αγγλικά, αν και πολλές απαντήσεις θα δοθούν στα ελληνικά.

Η γνωστή συγγραφέας θα είναι καλεσμένη του Αθήνα 984 και της Κωνσταντίνας Βρεττού στην εκπομπή Αθήνα αλά καρτ, την Παρασκευή12/06 στις 12 το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα