Γκέκας για Παναθηναϊκό

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι θέτουν άμεσα σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο, προκειμένου να προχωρήσουν στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Φάνης Γκέκας αποτελεί στην παρούσα φάση τον υπ' αριθμόν ένα στόχο για το τριφύλλι, καθώς στο πρόσωπο του Ελληνα επιθετικού είναι εφικτή η αναζήτηση των λύσεων που αναζητούνται στο σκοράρισμα.

Ο Γκέκας αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας
να κάνει τις πρώτες επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία πλέον καλείται να δώσει και την απαραίτητη «μάχη» με το χρόνο, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου έχει ξεκινήσει.

Ως λύση που έχει ελπίδες υλοποίησης από την ελληνική αγορά προβάλλεται και αυτή του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος, δημοσίευμα της Sportday φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Σουηδού επιθετικού Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας, μάλιστα, ότι άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στη Γερμανία και τον παρακολούθησε αγωνιζόμενο στο φιλικό του Αμβούργου με την Χέρτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα