Για την υπέρβαση ο Αστέρας

Τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ψάχνει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Μάιτς στις 21:00-Novasports 1.

Ο Αστέρας είχε πολύ καλή παρουσία στη Γερμανία, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχαν και ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τους «κόκκινους». Η αποστολή για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν είναι εύκολα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες για να πετύχουν την
υπέρβαση.

Ο Έλληνας αναμένεται να παρατάξει την παρακάτω 11αδα: κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, με τους Παντελιάδη, Λούι, Γκοϊάν και Ζησόπουλο στην άμυνα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Ουσέρο με μπροστά του σε ελεύθερο ρόλο τον Ρόλε.Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μάτσα, Μπαντιμπανγκά και Ντε Μπλάσις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο και Μπακασέτας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χιούλμαντ θα χρησιμοποιήσει για την Μάιντς τους Κάριους, Χάρα, Νοβέσκι, Μπελ, Παρκ στα μετόπισθεν. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκάις, Μπαουμγκάρντλινγκερ, με τους Κου και Μόριτς στα πλάγια. Ο Μάλι θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Οκαζάκι θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.
Keywords
Τυχαία Θέματα